Igranje u našem dresu je ogromna privilegija: Udovičić poželeo sreću rukometašicama Srbije na SP! (FOTO)

Svetsko prvenstvo za rukometašice na programu je od 1. do 19. decembra u Španiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas žensku rukometnu reprezentaciju Srbije u Staroj Pazovi, gde se nalaze na završnim pripremama za Svetsko prvenstvo u Španiji.

– Uoči puta naše selekcije u Španiju, ministar Udovičić je u društvu predsednice UO Rukometnog saveza Srbije Milene Delić razgovarao sa našim reprezentativkama i poželeo im mnogo sreće na predstojećem takmičenju – objavio je RSS na Instagramu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Svaki reprezentativac Srbiji je deo pobedničke sportske porodice, u našoj Srbiji, zemlji u kojoj se sport živi i slavi. Igranje u dresu Srbije jeste ogromna i privilegija, ali i odgovornost jer očekivanja su uvek najveća. Uverio sam se i lično da naše rukometašice rade neumorno, apsolutno u najboljim uslovima, uz odličnu pobedničku atmosferu i zato verujem da će na ovom Svetskom prvenstvu braniti boje naše Srbije dajući svoje maksimume, i pojedinačno, i kao tim – izjavio je ministar Udovičić.

Svetsko prvenstvo za rukometašice na programu je od 1. do 19. decembra u Španiji, a naša selekcija igraće u Liriji u grupi B sa Poljskom, Kamerunom i Rusijom.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar