Beograd dobija sajam POLOVNIH VOZILA: Evo šta sve treba da znate o predstojećem događaju

Sve što prati četvorotočkaše i dvotočkaše moći će da se vidi i kupi na Sajmu korišćenih vozila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija: Jochen Tack / imageBROKER / Profimedia

Glavni grad Srbije dobija svoj prvi “Sajam korišćenih vozila” koji će se održati od 3. do 5. decembra u Beogradskoj Štark areni.

Domaće tržište polovnih automobila iz dana u dan je sve veće i zanimljivije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, nakon stagnacije prodaje polovnih automobila u prošloj godini zbog pandemije kovida 19, već u prvih šest meseci tekuće godine ovo tržište je zabeležilo značajan porast prodaje (čak 34 odsto više u odnosu na prvu polovinu 2020.), da bi u poslednjih nekoliko meseci uspelo i da nadmaši prodaju, bar kada govorimo o istom periodu pre pandemije (septembar–novembar 2019. godine), piše portal “Bizlajf”.

Najtraženiji dizelaši

I dalje su, što se tiče polovnjaka, domaćim kupcima najzanimljiviji automobili koji koriste dizel gorivo (69 odsto), dok je 28 odsto kupaca polovnih vozila svoju pažnju usmerilo na rešenja sa benzinskim motorima.

Svega tri odsto je pokazalo interesovanje za električne automobile koji sporim koracima dolaze i na domaće tržište.

Pred predstojeće praznike sva istraživanja pokazuju da će tržište polovnih automobila ove godine dostići svoj maksimum u odnosu na prethodnih pet godina.

Upravo zbog sve veće potražnje za polovnim automobilima glavni grad Srbije dobija svoj prvi Sajam korišćenih vozila.

Šta nudi sajam

U okviru Sajma korišćenih vozila posetioci mogu da očekuju izuzetno široku ponudu automobila, kao i brojne ponude među kojima su i vozila starosti od jedne do šest godina, zatim jangtajmeri i oldtajmeri, nova vozila, ATV/QUAD vozila, motorne sanke, motocikli i različita električna rešenja.

Takođe, sve što prati četvorotočkaše i dvotočkaše moći će da se vidi i kupi na Sajmu korišćenih vozila. Tu se pre svega misli na auto-delove, pneumatike, felne, zaštitne folije, kozmetiku za održavanje automobila, alate, razna softverska rešenja i generalno najrazličitiju opremu.

Posetioci i kupci će tokom trajanja sajma moći da se informišu o kupovini polovnih automobila na kredit ili lizing, kao i o opcijama za osiguravanje.

– U saradnji sa partnerima uspeli smo da odemo korak dalje u odnosu na sve što je do sada viđeno, a ovog je tipa u regionu – naveli su organizatori sajma, napominjući da se, posle dugo godina, Beograd napokon pridružuje velikim svetskim gradovima i dobija svoj prvi Sajam korišćenih vozila.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar