Kako vas nije SRAMOTA? Đilasov N1 promoviše kršenje zakona, a onda se čudi kakve su POSLEDICE (VIDEO)

Pomenuta televizija je danas i svih prethodnih dana zdušno promovisala kršenje zakona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Televizija N1, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa promoviše kršenje zakona, a onda se čude posledicama koje je to prouzrokovalo.

Naime, pomenuta televizija je danas i svih prethodnih dana zdušno promovisala kršenje zakona, što blokada auto-puteva svakako jeste, da bi potom postavila snimke kako su na auto-putu i Gazeli velike gužve.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Đilas je poručio svojim članovima i simpatizerima, koji su manjina u političkom životu Srbije da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera Srpske napredne stranke, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu, pa je tako preko portala koji se nalazi u njegovom vlasništvu pozvao na blokadu puteva i mostova danas od 14 časova.

Samo je Adolf Hitler pre Đilasa na ovakav način postupao, blokirajući saobraćajnice, u pokušaju da spreči slobodne građane da izraze svoja politička mišljenja.

Mimo članova SNS, koji idu na skupštinu, Đilas i potpredsednica SSP Marinika Tepić danas blokiraju kretanje svih građana koji žele da slobodno privedu vikend sa svojim poridicama, sa decom u šetnji, na vikendicama, ili da dođu s posla do svoje kuće na zasluženi odmor. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Da li taj čovek uopšte zna kada i šta izgovori?On nema trenutno šta da traži u zemlji Srbiji, sam sebe citira pa demantuje... Današnji njegovi plaćenici, valjda su čuli za skup ispred Arene, tamo je Srbija...

    Odgovori

Ostavite komentar