Sreo Đokovića u vinogradu kraj Topole: Meštanin malog sela opisao susret sa Novakom!

- Njegov stric ima oko šest hektara pod vinovom lozom sorte širaz i šardone - kaže meštanin Lipovca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zamislite da se nalazite u svom vinogradu i da se odjednom ispred vas ukaže niko drugi nego Novak Đoković.

Jedan meštanin iz okoline Topole je otkrio da mu se upravo to dogodilo. Sećate se kada je Đoković odmarao nakon US opena, da je uslikan u “srpskoj Toskani” kako bere grođe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svedok ovog događaja je upravo bio ovaj gospodin, čije ime ne znamo, ali znamo da je dao intervju za RINU u kojem se prisetio susreta sa najboljim svih vremena.

– Novak koji bere grožđe u vinogradu, to je stvarno prelepa slika poslata svetu iz ovog našeg malog sela. Njegov stric ima oko šest hektara pod vinovom lozom sorte širaz i šardone, prinos je dobar, ali kvalitet je još bolji. Šardone iz ovog vinograda pokazuje izvanredan potencijal za tako mlad vinograd, a ni širaz ne zaostaje kvalitetom koji će napredovati u narednim berbama. Ove godine zbog dosta sunčanih dana, grožđe je fantastično, izuzetno slatko, tako da pretpostavljamo, koliko se mi razumemo, da će i vino koje Đokovići uslužno prave u Despotici, jer porodična vinarija još nije završena, sigurno biti veoma kvalitetno, uostalom kao i sva vina sa ovih prostora – rekao je za RINU meštanin ovog sela koji je obilazeći svoje vinograde uočio Đokoviće u berbi.

 

Bonus video:

Teniski svet na nogama: Direktor Australijan opena poslao novu poruku Novaku Đokoviću!



Izvor: Objektiv.rs, RINA

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar