Progovorio GEJMER koji je sarađivao sa Belivukovim klanom: Otkrio ISTINU o Skaj telefonima i nadimcima

Svedok je naveo da je nadimak Veljka Belivuka bio "Soprano", Miljkovićev je bio "Kratos", a Srđanov "Beri"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Šporčić, Freepik/pikisuperstar

Veljko Belivuk je sa članovima svoje kriminalne grupe komunicirao preko Skaj aplikacije, koju je nabavio gejmer I. K., koji je sada svedok.

Gejmer I. K. nabavio je šifrovane Skaj telefone bandi Veljka Belivuka. I. K., koji je sada svedok, priznao je u Tužilaštvu da je nabavio Skaj telefone, kao i da je posle hapšenja Velje Nevolje i njegove bande 4. februara, izbrisao sve prepiske i slike klanja i kasapljenja koje su članovi bande slali međusobno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, francuske bezbednosne službe su sav taj materijal sa Skaja skinule sa glavnog servera i prosledile našoj policiji.

Svedok I. K. je, inače, bio i poslovni partner Veljinog bliskog saradnika Srđana Lalića, sa kojim je registrovao sportsko udruženje “PFK Esports”, čija adresa je, prema agenciji za privredne registre, upravo na stadionu Partizana u Humskoj 1, gde su Belivukovi mafijaši iz redova navijačke grupe Principi imali svoj “bunker”.

– Preko Srđana Lalića sam se upoznao sa Veljkom i Markom, kojima sam ponudio da im prodam Skaj telefone, što su oni prihvatili. Telefone sam im ostavljao u restoranu “Nišava”, a oni meni na istom mestu novac. Moj deo posla je bio da od običnog telefona napravim Skaj i za svakog posebno obezbedim nadimke, te da ugasim te naloge i “spržim” telefone ako se nekome nešto desi – rekao je u Tužilaštvu I. K, prenosi Informer.

Svedok je naveo da je nadimak Veljka Belivuka bio “Soprano”, Miljkovićev je bio “Kratos”, a Srđanov “Beri”.

– Njihove nadimke sam saznao kada su mi naručivali telefone. Tokom komunikacije uglavnom su mi slali tekstualne poruke, glasovne poruke mi niko od njih nije slao. I sam sam imao Skaj i koristio nadimak “Grin”, kao “zeleno” na engleskoj – istakao je I. K.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar