“Van Dam je hteo da SNIMIMO PESMU”: Dragana Mirković priznala zašto je ODBILA ponudu legendarnog glumca!

Poznati glumac i Draganin veliki prijatelj izrazio je želju da urade duet, kao i da se pojavi u njegovom filmu, što je ona odbila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nemanja Kostic

Dragana Mirković došla je u Srbiju kako bi snimila novogodišnji program za svoju televiziju, a tom prilikom su došle i mnoge njene kolege. Legendarna pevačica nije krila uzbuđenje zbog ponovnog okupljanja na DM SAT, a raduje se i samom dočeku jer će pevati na Zlatiboru. U razgovoru za Objektiv, Dragana se dotakla odnosa sa kolegama i rešila misteriju o koncertu na Ušću o kojem se „šuška”.

– U Srbiji je lepše nego u Austriji, jer je tamo sve zaključano. Najbitnije je u tim situacijama da u kući imate lepu atmosferu, pa je sve ostalo manje važno. Uvek mogu sa decom da pobegnem u Srbiju. Doći će i sada sa mnom za Novu godinu, a bićemo tu i za Božić – rekla je Dragana, čiji su se fanovi digli na noge kada su čuli da je u planu koncert na Ušću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

UŠĆE POD ZNAKOM PITANJA

– Pre nego što sam bilo šta razmislila ili rekla, ta vest je izašla. Nisam ni potvrdila… Naravno da ne želim da razočaram svoje fanove. Samo da svi malo dođemo sebi u predstojećoj godini. Svima želim da budu zdravi i puni pozitivne energije, kojom će prizivati samo lepe stvari – rekla je pevačica, koja neće krenuti putem svojih kolega da snimi film o sebi ili napiše knjigu.

– Nisam zainteresovana za mnogo toga, neko bi na mom mestu svašta nešto uradio… Mogu da snimim pesmu sa svetskom zvezdom i film sa Van Damom, ali ljude koje upoznam i zavolim kao prijatelje, onda smo samo to. Možda bi neko kasnije pomislio da sam to iskoristila jer imamo dobar odnos. Van Dam me je pitao da snimimo pesmu na francuskom… Ne znam ni da se smejem na francuskom, a kamoli da govorim i rekla sam da ne dolazi u obzir. Ponudio mi je da se pojavim u njegovom filmu i to sam odbila. On je to želeo zbog mene, njemu to apsolutno ne treba – rekla je Dragana, kojoj ne smeta kada nju neko iskoristi.

– Bilo je takvih, prepoznam ih, posle toliko godina i iskustva, kako ne… Srećna sam kada mogu da izađem nekome u susret – rekla je Dragana, čija se televizija emituje od 2005. godine.

– I dalje vlada dijasporom, sada više nego ikada. Nije jednostavno imati TV i biti zvezda, sve što se dogodi ide preko mojih leđa, šta god da se dogodi, ja sam kriva. Moram pedeset puta više da pazim od svih drugih vlasnika koji rade kao da se ništa ne dešava. Odlučila sam da ne radim emisije da bih izbegla bilu kakvu opasnost, sačuvala sam i svoje radnike i kolege – rekla je pevačica, koja ima strah od estetskih zahvata.

GODINA ZA ZABORAV

– Vreme mi je, ali bežim od toga. Nisam pristalica i plašim se da to može da promeni moju ličnost, da se promeni izraz mog lica ili osmeh – rekla je Dragana, koja se najprijatnije oseća u kućnoj varijanti.

– Volim kada sam bez šminke i puštene kose, u helankama, onda mogu da sednem kako hoću. Kada sam sređena, moram da pazim na svaki detalj i onda se ne osećam slobodno – rekla je pevačica, koja nema nijedan porok.

– Uopšte ne pijem alkohol, pa ni za Novu godinu. Nije stvar da li želim ili ne, nego mi se ne sviđa. Nemam nijedan porok, jedino volim da jedem, gurman sam – rekla je Dragana kroz smeh, a 2021. godinu želi da izbriše iz sećanja:

– Imala sam prelepu turneju, uživala sam sa svojom publikom i to je nešto najlepše što mi se dogodilo u ovoj godini, a sve ostalo bih volela da zaboravim…

Piše: LOLA STOJANOVIĆ

OVAJ I DRUGE ZANIMLJIVE TEKSTOVE ČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU DNEVNOG LISTA OBJEKTIV

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar