JELENA GOLUBOVIĆ izgubila najvoljeniju osobu: Nemam snage, u SUZAMA sam! (FOTO)

Ovaj gubitak je mnogo pogodio rediteljku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock

Rediteljka Jelena Golubović , koja je javnosti postala poznata učestvovanjem u raznim rijaliti šou programima, ovog jutra ostala je bez svoje bake Stanislave, za koju je neretko isticala da joj je najdraža osoba.

Jelena je istakla da joj je baka verovatno umrla od starosti pošto je sa njenim zdravljem sve bilo u redu:

 

– Joj nemam snage. Umrla je jutros, u snu, kao beba je spavala kad sam prošla. Evo ja sam sad pored nje. U snu u 97. godini. Pričali smo sinoć, bili smo tu svi zajedno, došao mi je brat sa Filipina zbog ove situacije sa koronom. Uz svoje najmilije je otišla. To je ono što me teši. Nije se mučila, to mi je za utehu. Videla je i moju kuću. Dočekala je svoj rođendan. Kad je napunila 69 godina, rekla nam je da će umreti kada bude obrnuto, i evo napunila je 96, počela je 97. Ja mislim da još uvek nisam spremna da pričam, mnogo je volela ljude. Nije nikog mrzela. U suzama sam, ona je imala recept za dug život, sve je volela, nije znala za zlo. Do pre sedam dana je radila vežbe sa fizioterapeutom. Kada mi je bilo najteže, kad mi je otac umro, bila je pored mene, moj najveći oslonac – govorila je Jelena u suzama.

STIRC SANDRE REŠIĆ oboleo je od KORONAVIRUSA! (FOTO)

– Nije imala nikakvu bolest. Pritisak i krvna slika su bili u redu. Sve je bilo savršeno. Ne znam kako ću bez nje, ali ću uvek imati na umu ono čemu me učila, da praštam, da ne mrzim. –

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar