Nije mu bilo spasa: Evo od čega je umro pevač Zvezda Granda Jasmin Hasić (36)

Ni velika podrška kolega nije pomogla da se sačuva mlad život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Bivši učesnik muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” i finalista Jasmin Hasić preminuo je juče nakon duge i teške bolesti u 36.godini.

Pevaču je nedavno dijagnostifikovan tumor na bubrezima koji je operisao u Turskoj, ali je na žalost izgubio bitku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, pevaču se nakon operacije u Turskoj zdravstveno stanje naglo pogoršalo, zbog čega je njegova porodica sprovela akciju prkljupljanja krvi kojoj su odazvale mnoge Jasminove kolege, prijatelji i poštovaoci.

U akciju su se odmah uključile njegove kolege iz regiona, a je potrebna krv brzo skupljena. Tim povodom pevač i njegova supruga oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili zahvalnost svima koju su brzom reakcijom učestvovali u ovom humanitarnom gestu. Nažalost, nije se završilo na tome.

Na profilu njegove supruge Jasmine Slanjankić Hasić nižu se poruke podrške i žaljenja zbog ogromnog gubitka koji ih zadesio.

Podsetimo, neposredno pred njegovu smrt, Jasminova supruga Jasmina napisala je emotivnu poruku, kojom kao da je naslutila njegovu smrt:

– Na kraju samo trag naših dela ostaje… Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni…, meni srce k’o kuća, toliko te ljudi voli i ceni…, ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve – napisala je pre samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje dece – napisala je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar