Ana Bekuta PEVA i kad joj je najteže: Pokazala koliki je profesionalac, Cecina ćerka snimila sve (VIDEO)

Pevačica ne odbija nijedan nastup, iako trenutno prolazi kroz težak period

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

I pored vesti o teškom zdravstvenom stanju svog izabranika Milutina Mrkonjića, pevačica ne odustaje od nastupa koji su zakazani mnogo ranije, a time je dokazala da je veliki profesionalac.

Pored sahrane njene kume Merime Njegomir, na kojoj je održala emotivan govor, a potom i jučerašnje komemoracije Marini Tucaković, Bekuta je smogla snage da nastupa u jednom prestoničkom klubu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pojavila se zajedno sa svojim društvom na nastupu starije koleginice i tim povodom uživala u njenim najvećim hitovima, a na svom Instagram profil objavila je delić atmosfere. Ana je izgledala stameno, ne želeći ni u jednom trenutku da pokaže ili prenese na svoju publiku kako se trenutno oseća, a samo ona zna kako joj je.

Podsetimo, emotivni partner Ane Bekute, političar Milutin Mrkonjić Mrka, priključen je na veštačka pluća i lekari ulažu sve napore da preživi. Ovo je samo još jedan dokaz koliko je Ana Bekuta veliki profesionalac jer čak i u najtežim trenucima u životu ona ima snage da zapeva i uveseljava narod.

U nastavku pogledajte kako je bilo sinoć na nastupu Ane Bekute u Beogradu:

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sad sam pogkedala video..i.smtram da to nije uredu.Ona i oevs i igra veseli se On se bori za zivot.Daj boze da se covek oporavi ali ovako nemoze da se ponasa kada ti se neko kofa volis bori ta zivot.Razocarana sam.

    Odgovori
  2. NEZNAM KAKO MOZE DA PEVA A ON SE BORI ZA ZIVOT. MENI JE TO.JEZIVO CENIM JE ALI NEMOGU DA RAZUMEM.

    Odgovori

Ostavite komentar