Fudbal iz udžbenika rastužio Mesijev PSŽ: Gvardiola servirao osvetu, Liverpul plesao na Enfildu (VIDEO)

Zanimljivo veče u Ligi šampiona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peter Powell /EPA, Peter Byrne/Profimedia

Nepravda bi bila da Mančester Siti nije uzeo ceo plen ove večeri na Etihadu. Ekipa Pepa Gvardiole je odigrala mnogo bolje od PSŽ-a, ali je tek nakon preokreta uspela da slomi otpor Parižana – 2:1.

Fudbal po taktovima španskog trenera smo videli, Siti je dominirao tokom većeg dela meča i zaslužluženo stigao do pobede i male osvete za poraz iz Pariza.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pravo je čudo kako nisu uspeli  da postignu gol u prvom poluvremenu. Mašio je ko je stigao, a onda je Kilijan Mbape isporučio kaznu na početku drugog dela igre.

Nije se dugo čekao na odogovor – školske akcije iz udžbenika i dva brza gola Sitija. Strelac prvog gola za “građane” je bio Rahim Sterling, dok je drugi delo Gabrijela Žezusa.

 

Drugi engleski predstavnik je večeras bio Liverpul, koji je igrao bez rezultatskog motiva, ali mu to nije smetalo da pokaže silu na Enfildu.

Porto nije imaš šansu protiv Klopove mašinerije, koja je slavila sa 2:0, a moglo je da bude i mnogo ubedljivije.

Utakmicu je obeležio čudesan gol Tijaga Alkantara sa 30 metara. Ne daje često golove sjajni vezista, ali kada to uradi, onda bude spektakluarlno.  Nakon prvog gola usledila je magija Mohameda Salaha, koji je opet prosuo malo svoje fudbalske magije i postavio konačan rezultat.

Bonus video:

Jači od zakona – Karim Benzema (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar