Stanković otvoreno pred Ludogorec: Znamo šta nam donosi pobeda, idemo u meč 100 odsto!

Šef struke crveno-belih je svestan izazova koji je pred njegovim timom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Fudbaleri Crvene zvezde sutra na svom stadionu igraju utakmicu petog kola grupne faze Lige Evrope protiv ekipe Ludogoreca.

Ovo bi mogla da bude meč lopta za šampiona Srbije, kome pobeda stopostotno obezbeđuje proleće u Ligi Evrope.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svestan je trener Zvezde da Bugari nemaju šta da kalkulišu.

Evropa je Evropa, svako ko igra želi da pobedi. Vidim da se priča da će oni doći bez par igrača, ali ako vratimo film unazad, mi smo tamo bili bez nekoliko igrača, pa smo napravili jednu od najlepših pobeda. Ovoj utakmici prilazimo sto odsto takmičarski. Znamo šta pobeda može da nam donese. Idemo u meč 100 odsto. Poštujemo njihovu istoriju, imaju čime da se pohvale prethodnih godina – dodao je Stanković.

Stanković je na kraju potvrdio da ima u glavi sastav, koji će izvesti sutra.

– Ne mogu da znam do početka utakmice koga će izvesti Ludogorec, tako sam sam više skoncentrisan na nas, 95 odsto znam ko će izađe i kako ćemo se suprotstaviti. Mi smo uvek samokritični, ne bežimo od odgovornosti, pre svega ja, posle toga i ovi momci. Stvarno je zadovoljstvo raditi sa njima kad imaju takav pristup. Da kada se i pogreši znamo da smo pogrešili i radimo na tome da sve ispravimo. S obzirom da gajimo stil igre koji je dosta ofanzivan, normalno je da ako ne kazniš protivnika, imaš pet šansi i ne daš gol ili dva, moraš se nadati padu koncentracije. Ne opravdavam ga, ali razumem taj pad. Zato postoji odbrana, golman, svi smo jedna ekipa. Radimo na tome da imamo ravnotežu, prevashodno kada napadamo.

BONUS VIDEO:

Stanković govorio o zdravstvenom biltenu: Poznato na koga će Zvezda moći da računa protiv Ludogoreca!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar