Laća otvorio dušu nakon komemoracije Marini: Najviše mi FALI da mi mama skuva ručak i da me POZOVE

Neutešan nakon majčine smrti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komemoracija tekstopiscu Marini Tucaković održana je danas u Skupštini garda, a prisustvovale su joj brojne ličnosti sa domaće estrade.

Govore su održali: Ana Bekuta, Jelena Trivan, ali i Marinin sin Milan Radulović Laća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je komemoracija završena, Laća je otkrio da mu je veoma teško bez majke.

– To je realnost, mogu da shvatim da je nema. Oseća se odsustvo, da više nije prisutna, ali čovek tera dalje, ko te pita. Najviše mi fali da skuva ručak i da me pozove – rekao je on za Kurir.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (2)

  1. Ako ti majka samo sluzila za kuvanje rucka i zadovoljavanje tvojih potrepstina onda se ozeni pa nadji novu mladju robinju da rinta, kuva pere, cisti i donese neku pristo i uzivkajnu platu u kucu da bi Laca mogao da leskari i uzivka svoje zemaljske dane, da ne oseti da majke nema fizicki u njegovim danima.

    Odgovori
  2. Svaki natpis o Marini Tucakovic pocinje sa Lacom u glavnoj ulozi putem replike, iskazivanjem neke emocije, nekog Lacinog postupka ili namere, pretnje Marininom svescicom za Marinine musterije... Loaco ako je i od tebe mnogo je, smanji promociju svog ega preko majke i majkine slave, oladi malo ispljuva vecinu njenih musterija kao lose ljude a znas i onu narodnu sa kim si taki si.

    Odgovori

Ostavite komentar