“Znao sam da će je Car PREVARITI”: Dalilin otac bez dlake na jeziku, sumnja da sledi POMIRENJE sa Dejanom

Huso Mujić već predviđa rasplet događaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Filip Car prevario je Dalilu Dragojević sa Majom Marinković, o čemu ne prestaje da se priča, a sada se oglasio Dalilin otac Huso Mujić koji je bez dlake na jeziku otkrio šta misli o novonastaloj situaciji u rijalitiju “Zadruga 5”.

– Strašno šta se dešava, znao sam da će tako biti. Eto, šta je moja ćerka uradila, žrtvovala brak zarad Cara, koji ju je sada prevario. Džabe je muža varala – rekao je Huso.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Videćemo šta će dalje biti, ja pretpostavljam da će sada miriti Dejana i Dalilu. Mora priča oko nečega da se vrti, a nažalost je moja ćerka glavni akter oko svega toga i doživljava veliki stres – dodao je on, pa istakao da li misli da će njegova naslednica pobeći iz “Zadruge” zbog prevare.

– Neće Dalila sigurno pobeći iz rijalitija, iako to možda bude htela. Mora da ostane u rijalitiju – zaključuje Mujić za “Blic”.

Foto: YouTube/Printscreen

– Ponašala se kao ku*va, tako će i proći. Ja sam rekao da ta veza neće uspeti, eto joj sad. Ovo je bilo očekivano. To što preti Dejanu, mlati praznim pištoljem, od toga nema ništa. Videću gde će sad, njoj života od sramote više nema. Iznenadilo me je i da je ovoliko trajalo, odmah se videlo da sa tim buzdovanom Carem nema budućnosti – rekao je Huso za Kurir.

Dalila, podsetimo, ne uspeva da se uteši nakon što ju je Car prevario, te se odmah setila Dejana i svega što je izgubila.

– Rekao si mi da ćeš ići sa mnom i u vatru i u vodu! I ti i Matora ste mi to rekli! I šta sam sada dočekala? Dopustila sam sebi intiman odnos! – vikala je Dalila danas.

– I šta sad? – nastavljala je Dalila.

– Uništila sam Dejana, uništila sam sve, ne mogu sebi to da oprostim. Poverovala sam u sve laži koje je pričao, gleda me u oči i laže! – govorila je kroz Dalila.

Foto: Youtube/printscreen

– Ne znam koga mi je više žao, Dalile, Dejana ili mene – dodao je potom Filip.

– Niko te nije terao da radiš bilo šta, ovoj bolesnici što je ostavila muža po posle tri dana skakala do plafona. Vi ste prema meni bili loši – rekla je zatim Marinkovićeva.

Foto: Youtube/printscreen

– Sutra ću da sednem sa Dalilom, da joj kažem da sam ispao neispravan, da sam nas prodao, da ne želim oprost, da je najbolje da budemo sami. Ne zanima me ni da budem sa ovim zlom, da mi pravi probleme – pričao je Car.

– Sad sam zlo, nazivaš me ova? Budaletino, ti pričaš da sam ja zlo, a kad se posvađa sa ovom, priča da je Maja jedina kojoj treba da se izviniš. Koji problem ti imaš sa mnom i Janjušem? Prebiću te kao vola – poručila je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar