Uvela mužu urnebesna PRAVILA PONAŠANJA: Jedno od njih je razbesnelo mnoge koji je prate (VIDEO)

Nedostatak poverenja u braku ili nešto drugo?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/bmcpherBailey

Stručnjaci za ljubavne odnose često upozoravaju na takozvane “toksične ljubavne veze” u kojima jedan partner ima potrebu da bude dominantan u odnosu na drugog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, postoje ljudi koji se naviknu na takav odnos i on im uopšte ne smeta ili kako mnogi tvrde, ćute, jer ne znaju za bolje.

Korisnica društvene mreže TikTok po imenu Bejli, objavila je video-snimak u kom navodi poprilično stroga pravila kojih njen suprug mora da se pridržava i time izavala lavinu komentara.

Kako kaže, njen suprug ne sme da ima prijatelje ženskog pola i ne sme da komunicira s njima ukoliko ona nije pored njega.

@bmcpher Reply to @jmh.816 ask and you shall receive? #marriage #marriagerules #husbandandwife #christianmarriage ♬ BUNNY IS QUEEN – Bunny Barbie?

– Ako želi da pošalje nekoj ženi poruku, ja moram da budem tu i gledam šta piše. Ali, pre svega, mi moramo da budemo najvažniji jednom drugom, važniji čak i od naših roditelja – rekla je ona.

Sudeći prema komentarima, ljude je najviše iznervirala činjenica da ona želi da bude preča od njegovih roditelja.

– To su dve različite ljubavi. Oni su mu roditelji, a ti žena, kako uopšte možeš da porediš to – glasio je komentar jednog čoveka, a drugi je dodao:

– Ovo je totalna budalaština, zašto prosto ne priznaš da nemaš ni trunku poverenja u svog muža – napisao je on.

Bejli je pokušala da se opravda tvrdnjama da ova pravila važe i za nju i da njihov brak funkcioniše savršeno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, CDM

Komentari (2)

  1. Majko mila, koja glupaca. Ovako ce ga, ako vec ne radi, samo naterati da radi sve to sto mu brani, a tako joj i treba.

    Odgovori

Ostavite komentar