Slavoljub iz Ivanjice misteriozno NESTAO: Poslednji put viđen na SAHRANI – unuka Ana neutešna (FOTO)

Porodica je rekla da pretpostavljaju da je krenuo da luta i da ga je zatekla noć u šumi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA

Slavoljub Parezanović iz ivanjičkog sela Međurečje nestao je u petak 19. novembra od kada od njega nema ni traga ni glasa. Poslednji put je viđen na sahrani u blizini groblja u selu Grbići odakle je prema izjavama meštana krenuo kući, do koje nije stigao. Kad su primetili da ga nema članovi porodice sa komšijama i prijateljima krenuli su u potragu.

– On je nestao u petak popodne, a mi smo nestanak policiji prijavili u subotu. Samonicijativno se organizovalo čitavo selo kako bi nama, članovima porodice, pomogli u potrazi, ali sve je bilo bez uspeha. Deda nije bio dementan, plaši nas da je sasvim slučajno skrenuo na jedan od šumskih puteva i kako je teren jako nepristupačan a putevi se račvaju, nije umeo da se vrati. Pretpostavljamo da je krenuo da luta i da ga je zetekla noć u šumi, plašimo se za njegov život. Ovo je planinski kraj i noći su veoma hladne – rekla je unuka Ana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona apeluje na sve nadležne organe da pomognu porodici kako bi pronašli dedu Slavoljuba, jer svakim danom dodatno se povećava rizik za njegov život.

Foto: RINA

– Mnogo bi nam značilo ako bi se u potragu uključili profesionalci. Policajci, Gorska služba spasavanja ili vatrogasci dobrovoljci. Da prečešljaju teren jer najverovatnije je deda zalutao u šumi. Mala je verovatnoća da se nešto drugo dogodilo. Plašimo se da se ne obistine naše najcrnje slutnje, ali ipak u nama živi tračak nade. Čak iako dođe do onog najgoreg želimo da ga nađemo pre nego što padne sneg, kako bi ga bar dostojanstveno ispratili na onaj svet – rekla je Ana.

BONUS VIDEO



Izvor: RINA

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar