Dnevni horoskop za 24. novembar: Rakovi, uzmite malo VREMENA za sebe, Ovnovi, spremite se za IZAZOVE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

OVAN

Danas birate teže načine u ostvarenju poslovnih planova. Kako i zašto ne znate ni sami, ali vidite da teže dolazite do cilja. Na polju ljubavi puno je izazova koji donose velika previranja u odnosu. Imate veoma dobro zdravlje.

BIK

Prevelika unutrašnja dinamika se ne vidi u vašim poslovnim okolnostima. Zabrinuti ste za sebe i porodicu, ali ne za novac, već za zdravlje. Ograničeni ste u emotivnom životu, jer ni sami ne možete da se suzdržite od kritika. Zdravlje je solidno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Ma koliko vam pada teško da uradite zaostale obaveze, potrebno je da ih uradite baš danas. Emotivna komunikacija ide malo teže i ograničena je spoljnim faktorima. Na polju ljubavi niste u najboljem elementu. Nemate zdravstvenih tegoba.

RAK

Negativne emocije utiču na sve vaše poslovne obaveze. Niste baš operativni kada je posao u pitanju. Emotivno ste se ispraznili i dobro je da uzmete malo vremena za sebe. Sagledajte svoje unutrašnje brige i dileme. Zdravlje je dobro.

LAV

Dovoljno je danas težak izazov na poslu, pa ga ne morate dodatno otežavati svojim negativnim stavom. Starija osoba je ključ vašeg posla. Lako možete odustati od dogovora, jer vas partner vodi na drugu stranu interesovanja. Čuvajte se povreda.

DEVICA

Na poslu imate razna ograničenja pa su sada u punom jeku vaše poslovne veštine izbegavanja problema. Emotivno ste bliski sa voljenom osobom, ali to nije dovoljno da bi ste popravili narušen ljubavni sklad. Zdravlje je dobro, veoma ste vitalni.

VAGA

Nemojte se čuditi današnjoj lošoj komunikaciji sa poslovnim saradnicima, jer je za to kriv Merkur. Pokažite partneru snagu volje da ostanete dosledni svojim principima. Nemate veće tegobe.

ŠKORPIJA

Dobar sagovornik danas ne možete biti baš nikome. Jednostavno dan vam ne ide onako kako želite. U ljubavi niste glavni akter emotivne priče, jer ste isključeni svojom voljom. Zdravlje bez problema.

STRELAC

Vi danas ne menjate dinamiku na poslu ali su vam rezultati traljavi i nezadovoljavajući. Sreća je da niste uznemireni zbog toga, jer ste svesni lošeg trenutka. Hoćete da ponovo izgradite veće poverenje kod voljene osobe. Manji problem sa grlom.

JARAC

Mnoge ideje danas neće biti lako sprovesti u delo, pa ih ostavite za kasnije. Aktivni ste, ali radite sa pola snage. U ljubavi upotrebite sve moguće adute kako ne biste ušli u takmičenje ko je više grešio u prošlosti. Vodite računa u saobraćaju.

VODOLIJA

Menjate ciljeve i zadatke u zadnjem trenutku, zato otežavate već urađeni posao. Ipak to je danas jače od vas pa ste u velikoj gužvi. Emotivno se račvate na dva koloseka ali će se jedan uskoro zauvek zatvoriti. Nemate problem sa zdravljem.

RIBE

Umorili ste se da pomažete drugima koji na vas uopšte ne misle. Želite to da promenite pod hitno, ali danas ide malo teže sa preokretom vašeg ponašanja. Na redu je da preuzmete neku veću današnju obavezu i odgovornost. Veoma ste vitalni i zdravi.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar