Upoznali smo je kao devojčicu, a sada je sasvim DRUGAČIJA: Da li PREPOZNAJETE našu pevačicu sa fotke?

Jedna od najpopularnijih pevačica srpske estrade je pevanjem počela da se bavi još kao devojčica, a danas pleni svojom lepotom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Grand News Tv Grand

Milica Todorović pojavila se u “Zvezdama Granda” 2003. godine na audiciji, a od tog dana prikupila je mnoge simpatije domaće publike, prvenstveno zahvaljujući svojoj boji glasa, a zatim i izgledom.

Važi i za jednu od najduhovitijih pevačica na našoj sceni, a u mnogim emisijama u kojima je bila gost, imitirala je svoje koleginice i kolege, što je kod publike izazivalo smeh do suza.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U emisiji “Sceniranje” govorila je o svojim bivšim ljubavima, a uz to je dodala da su svi njeni momci bili jako dobri i da je sa bivšim “svekrvama” u kontaktu i dan-danas.

Njen ljubavni život je oduvek bio česta tema medija. Uvek je pored sebe imala dugogodišnje partnere, a kako je i sama isticala, nikada nije krila kada se zaljubi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, pevačica je sa Radetom Kovačevićem, bratom Saše Kovačevića, bila u ljubavnom odnosu od 2009. godine, međutim, taj odnos je prekinut četiri godine kasnije.

Višegodišnju vezu imala je i sa koreografom Milošem Paunovićem, ali se ni ova ljubav nije završla slavno. Nakon što je doživela emotivni krah kada je raskinula sa Milošem, uplovila je u emotivni odnos sa glumcem Petrom Strugarom, koji se takođe završio raskidom.

Bez obzira na njene neuspele ljubavi, neosporno je da Milica ima more hitova, a mnogi su očarani i njenom lepotom koju je nasledila od majke, sudeći po brojnim komentarima kada Milica objavi neku njenu fotografiju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

“Prelepa mama, a ćerka na nju!”, jedan je u nizu mnogih komentara njenih fanova ispod fotografije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar