Stilski trikovi holivudskih dama: Sedam stvari koje svakodnevno koriste da bi izgledale glamurozno (FOTO)

Da li ste znali za neku od ovih caka?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Činjenica je da poznate ličnosti često unajmljuju stiliste koje će samo za njih kreirati jedinstvene odevne kombinacije.

Od njih su verovatno imale priliku da nauče brojne trikove kako bi izgledale besprekorno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svaka dama iz sveta Holivuda poznaje barem jedan stilski trik.

Samolepljive trake umesto grudnjaka

Da li ste se pitali kako im se donji veš ne ocrtava, a haljine bez leđa stoje kao salivene? Trik je trakama koje se lepe, umesto nošenja grudnjaka.

Mogu se kupiti u svim radnjama koje prodaju donji veš i odlično su rešenje kada nosite haljinu gde sve treba da stoji na svom mestu, a da se pritom veš ne ocrtava.

Jednobojni stajling

One dame koje ne mogu da se pohvale svojom visinom koriste trik koji im “dodaje” nekoliko centimetara. Zvezde poput Emilije Klark koriste ovu caku. Naime, reč je o monohromatskom stajlingu.

Komadi odeće u istoj boji vizuelno izdužuju figuru i čine je vitkijom, a ovaj trend je trenutno i te kako aktutealan, pa smo u monohromatskom stilu imali priliku da vidimo mnogobrone poznate dame na crvenom tepihu.

Pogledajte galeriju:

Korset

Korseti pomažu da figura izgleda poput peščanog sata, zato se vrlo često poznate dame pojavljuju u javnosti u haljinama sa korsetima. Mala caka koja može da transformiše čitavu figuru.

Steznici

Primetili ste sigurno da se ispod haljina njima nikada ne ocrtava nijedna nesavršenost, sve je to zbog trika, a realnost je često malo drugačija. Da bi izgledale idealno, one neretko koriste steznike koji ih čine mršavijim.

Glamur: Kejt Hadson ZASIJALA na crvenom tepihu, a druge poznate dame takođe ostavile bez teksta (FOTO)

Pantalone sa visokim strukom

Ovaj model pantalona vizuelno izdužuje noge i struk čini tanjim, zbog čega predstavlja jedan od omiljenih komada garderobe mnogih žena.

Crna boja

Crna boja je najsigurnija varijanta. Odlična je za kombinovanje kod onih žena koje imaju nameru da prikriju višak kilograma, pa sa njom nema greške.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar