Svekrva obećala 20.000 za svadbu, a onda su joj pare PRESELE: “Uhvatila sam je nezgodnom trenutku”

Sve je izgledalo dobro dok nije otkrila šta majka njenog verenika smera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock/Madrolly

Planiranje venčanja je jedna od najlepših i najuzbudljivijih, ali i najstresnijih stvari u životu. Ipak, zamislite da neko preuzme od vas tu ulogu, a da vas, pritom, nije ni pitao. Ali, šta ako je neko preuzeo ulogu a da vas nije ni pitao?

Iznervirana mlada otkrila je da je njena svekrva to uradila kada je u pitanju njeno venčanje. U anonimnoj objavi na Reditu, ona je, naime, ispričala, da su joj svekar i svekrva predložili da će, ili platiti do 20 hiljada dolara za venčanje, ili će ima dati 20 hiljada dolara za kuću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pošto su imali nešto novca ušteđenog za kuću, par je odlučio da novac potroši na venčanje.

– Sve je izgledalo dobro, dok svekrva nije počela da “luduje” u vezi sa venčanjem – počela je ona i dodala da je svekrva počela da naručuje stvari koje nisu hteli, ili su im potrebne, a da ih nije ni pitala.

Iako su bili isfrustrirani, shvatili su da ona samo pokušava da pomogne, pa su joj oprostili.

– Sledeće što se dogodilo je još gore. Počela je da radi stvari koje smo mi želeli da uradimo: poput uzorkovanja hrane, biranja prodavca, i slično. Moj verenik je razgovarao sa njom o tome i njen odgovor je bio: “Niste se brinuli o tome , pa sam morala ja to da uradim” (osim što smo imali planove da se pobrinemo za to) – rekla je besna devojka.

Ipak, tu nije bio kraj.

Foto: Shutterstock

– Nakon toga, svekrva je trebalo da mi pošalje spisak uplata za koje treba da se pobrinem: ukupno 3.600 dolara. Od toga je 2.000 dolara bilo za alkohol, jer ona ne pije, pa ne misli da je to potrebno (ali važno je da je vožnja kočijom bila 1.500 dolara).

Mlada je, naravno, bila „besna” jer je svekrva svojevoljno odlučila da potroši toliko novca na vožnju kočijom, umesto na alkohol. Ali ono što je najviše naljutilo par je kada je svekrva na sebe preuzela da odloži venčanje zbog koronavirusa.

Pošto su već imali malu ceremoniju venčanja usred pandemije, par je imao opciju da otkaže veliko venčanje ili da sačeka do 2022. godine.

Međutim, svekrva je rekla da će dobiti samo 5.000 dolara od svog originalnog venčanog poklona od 20.000 dolara ako otkažu svadbu, pa je mlada odlučila da bi bilo najbolje da sačekaju.

A kako biste vi reagovali da ste se našli u njenoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar