Putuj, mali moj i neka te ANĐELI čuvaju: Folkloraši se oprostili od Ilije (13) koji se OBESIO

U školi kažu da je bio primeran učenik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen/Instagram

Trinaestogodišnji Ilija N. iz Donjeg Dobrića kod Loznice koji se u četvrtak uveče obesio u potkrovlju porodične kuće, sahranjen je na seoskom groblju.

Mališana je sa seoskog groblja ispratilo celo selo i njegovi neutešni drugari. Na sahrani su bili i članovi KUD Jadar u kojem je igrao i bio kolovođa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Niko nije mogao da zadrži suze a šef njegovog ansambla oprostio se od svog malog folkloraša potresnim rečima: Verovao sam u tebe jer si bio dobro dete… Igraču moj, pamtiću te do kraja života… Putuj, mali moj i neka te anđeli čuvaju…

Kako se saznaje iz šabačkog tužilaštva, dalje istrage ove tragedije neće biti jer na telu dečaka nisu uočene nikakve povrede pa je mrtvozornik zaključio da je posredi samoubistvo vešanjem.

Kako je i zbog čega ovako malo dete uopšte moglo da pomisli na samoubistvo a kamoli da ga izvrši, verovatno će ostati tajna koju je mališan poneo sa sobom. Šta ga je mučilo, koje je probleme imao a da nije mogao da ih podeli…

Mali Ilija (13) je svoju tajnu odneo u GROB: Najtužnije mesto u Srbiji, majčini jauci PARAJU nebo (VIDEO)

U školi kažu da je bio primeran učenik, dete koje se dobro vladalo i da ništa nije ukazivalo da bi uopšte mogao da pomisli da digne ruku na sebe.

Mališan je živeo u velikoj porodici sa još dva brata i dve sestrice. Niko ni u kući nije mogao ni da naslutio zlo. Nesrećna majka ga je poslala u potkrovlje kuće da je nešto posluša, što je često činio, a kad ga nije bilo duže vreme ona se zabrinula i pošla gore da vidi gde je i što ga nema. Zatekla je užas koji se rečima ne da opisati.

Veliki broj meštana ispratio je dečaka na večni počinak, a jauci majke parali su nebo nad ovim jadarskim selom još od trenutka kada je jedno od svojih petoro dece pronašla obešenog.

SAHRANJEN dečak koji se obesio kod Loznice: U selu zavladala TUGA zbog ugašenog mladog života

Beogradski mediji pišu da bi uzrok tragedije mogao biti nekakav crtež u školi i nešto što je on napisao zbog čega je poslat kod pedagoga na razgovor ali nije kažnjen.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar