SAHRANJEN dečak koji se obesio kod Loznice: U selu zavladala TUGA zbog ugašenog mladog života

Nastradalog dečaka u selu su viđali kada je putovao u školu u susedno selo Lešnica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sa kojim teretom na svojoj čistoj dečijoj duši se borio I.N. (12) iz Donjeg Dobrića, pa je juče popodne sebi oduzeo život, verovatno se nikada neće saznati.

Dečak je danas sahranjen, a sa bolom i tugom na večni počinak uz roditelje, braću i sestre i rođake ispratio ga je i veliki broj meštana koji su užasnuti nezapamćenom tragedijom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Višem javnom tužilaštvu u Šapcu su rekli da posle ove neće biti nastavljena istraga.

– U pitanju je klasično samoubistvo vešanjem. Uviđaj je obavila policija, a dečaka je pregledao lekar i nije pronađeno ništa sumnjivo, pa nije obavljena ni obdukcija – rekli su u tužilaštvu.

U selu je zavladala tuga zbog ugašenog mladog života. Meštani Donjeg Dobrića odreda se pohvalno izražavaju o porodici dečaka, a šta se dešavalo “u četiri zida” u ovoj porodici meštani ne naslućuju.

– Mnogo su vredni ljudi. Otac i majka su radili za nadnicu, živeli su skromno, moglo bi se reći siromašno, ali su uspeli da na golom placu svojim rukama ozidaju dve kuće. Petoro dece, tri sina i dve ćerke su im najveće bogatstvo. Svi su vredni i pomagali su majstorima kada su zidali kuće – priča meštanin Donjeg Dobrića.

“Otišao je da me posluša, bez pogovora”: BOLNE SCENE u selu u kom se obesio dečak (13), na kapiji umrlica

Nastradalog dečaka u selu su viđali kada je putovao u školu u susedno selo Lešnica, gde je išao u osmi razred. Igrao je folklor u KUD “Jadar”, nastupao na priredbama sa vršnjacima među kojima je bio omiljen jer je bio uvek vedar i duhovit.

Inače, ova porodica je pre godinu dana bila u žiži javnosti čitava dva dana, kada je nestao devetogodišnji sin, a potraga završena srećno. Dečak je posle škole svatio kod dede i onda se uputio svojoj kući, a kada je uveče postalo jasno da se izgubio počela je potraga za njim. Cele noći i sutradan do podne više od stotinu policajaca, meštani i rodbina tražili su dečaka, a onda se u trenutku otac prisetio da je voleo da se igra u senu i upravo ga je majka pronašla promrzlog i gladnog među balama sena, odmah iza porodične kuće.

– Socijalni radnici su istog dana kada je dečak pronađen obavili razgovor sa njim i sa njegovim roditeljima. Posle toga porodicu je pola godine pratio socijalni radnik i nije bilo porebe da se preduzimaju korektivne mere.

“Činilo se da će srce da mi iskoči” Majka zatekla sina (12) OBEŠENOG, Danijelini krici odzvanjali selom

Izvor navodi da posle tragedije u kojoj se ugasio dečakov život socijalni radnici, u svakom slučaju, moraju ponovo da pokucaju na njihova vrata.

– Za policiju i tužilaštvo je slučaj zaključen, a u narednom periodu porodicom će morati da se bave socijalni radnici. Ostalo je četvoro maloletne dece kojima će, kao i roditeljima biti potrebna podrška da prebole ovu tešku tragediju. Ukoliko se otkrije nešto o čemu se do sada nije znalo verovatno će se proceniti koje mere korektivnog nadzora treba da se preduzmu – navodi izvor.

Podsećamo, dečak se obesio sinoć u nedovršenom potkrovlju porodične kuće.

Potresni DETALJI tragedije kod Loznice: Dečak (12) se obesio, a priča koja se krije iza svega je PRETUŽNA

Jutros, na kapiji rodne kuće dečaka I. N., iz Donjeg Dobrića, koji se obesio, osvanula je umrlica.

– Ispustio je svoju plemenitu dušu dana 18.11.2021. godine u 13-oj godini života. Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se u petak, 19.11.2021. godine u 13 časova na groblju u Donjem Dobriću – piše na umrlici.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar