LJUBAVNI TROUGAO

Stanivuković MOLI Kiju da mu se vrati? Kockareva se oglasila: Dao je dinar da UĐE, a sad bi dva da izađe

Pokajao se zbog veze sa Tanjom Savić?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

I dok se naširoko priča o tome da su gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i pevačica Tanja Savić u vezi, sada se šuška da on moli Kiju Kockar da se pomire.

Gradonačelnik Banjaluke pevačicu i pobednicu prve “Zadruge” svakodnevno zove i šalje joj poruke, na koje ona ne odgovara, piše Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Draško ne može sebi da oprosti što nije uspeo da zadrži Kiju. Ona je tip žene koja mu se dopada i sada na sve načine pokušava da s njom obnovi kontakt. Zove je i piše joj svakodnevno, čak je pisao i kad je bio na službenom putu u Francuskoj. Mislim da Tanja to i ne zna. Čovek, izgleda, hoće da sedi na dve stolice, ili pravi teren da se približi Kiji i da završi s Tanjom. Sve ovo što se dešavalo s njenim mužem mu nije nimalo prijalo. Međutim, Kiju ne zanimaju ni on ni njegova afera s Tanjom, niti želi da se nalazi u tom trouglu – rekao je izvor za pomenuti medij.

Foto:ATA images/Antonio Ahel

Prema njegovim rečima, političar iza Tanjinih leđa čini sve da opet osvoji Kockarevu.

– Piše joj non-stop. Pre podne, posle podne, uveče. Krivo mu je što je Kija zbog njega u medijima predstavljena u lošem svetlu i sada bi da se to reši. Mnogi su mu rekli da mu je Tanja totalni promašaj, da je njena koleginica u svakom smislu bolja i da mu ona lepše pristaje. Mnogi se slažu s njegovom bakom da mu ne treba žena sa dvoje dece, koja, pritom, ima problem s mužem, s kojim je i dalje u braku. Kija ga je odmah provalila i ne želi da učestvuje u takvim političko-estradnim malverzacijama. Pozovite je da vam to potvrdi, jer se Draško krije i neće o tome da priča – zaključio je izvor.

Nakon toga, oglasila se i Kockareva.

– Sve sam pročitala. Draško je, izgleda, nekom dao dinar da uđe u kolo, ali sad mislim da se moli da nekom da dva dinara da iz njega izađe. Ja sam rekla šta sam imala još odavno. Ostalima na obraz što ćute da bi bili u medijima – rekla je Kija za Kurir.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar