Krvnici ostaju iza rešetaka: Belivuku, Mesaru i ostalim članovima kriminalne grupe produžen pritvor

Ostaju iza rešetaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu-Posebno odeljenje za organizovani kriminal je po pravnosnažnosti optužnice 19. novembra 2021. godine, odlučujući po službenoj dužnosti o daljim razlozima za zadržavanje okrivljenih u pritvoru, prema okrivljenima Veljko Belivuk, Marko Miljković, M.B, M.B, S.L, N.J, V.D, D.T, N.S, N.Đ, N.L, M.A, V.G, A.V, M.T, F.I, Ž.K, B.K, V.G, A.Š, A.Š, M.S, M.L.S, A.D, A.S doneo rešenje kojim je produžio pritvor do 60 dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se sumnjiče da su učestvovali u ubistvu Nikole Mitića u oktobru prošle godine u Beogradu, juče su se na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal branili ćutanjem.

Evo o čemu će tačno krvnici Belivuk i Miljković biti SASLUŠAVANI 1. decembra

Kako se nezvanično saznaje, na saslušanje su iz pritvora, u kom su od februara ove godine, dovedeni Miloš Budimir, Vladimir Grek, Srđan Lalić kao i Dejan Tešić.

Protiv navedenog rešenja okrivljeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu, Posebnom odeljenju, u roku od 3 dana od dana prijema pismenog otpravaka istog.

Optužnicom je okrivljenima V.B, M.M, M.B, M.B, S.L, N.J, N.Đ, D.T, V.D, B.H, N.S, A.V, N.L, M.T, F.I, Ž.K, V.G, S.S, B.K, N.S, V.G, M.A, A.Š, M.S, M.L.S, A.D, V.Đ, V.D, A.Š i A.S stavljeno na teret da su izvršili više krivičnih dela teško ubistvo, udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, krivično delo otmica, silovanje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar