Hteo da UŠTEDI, pa se OSRAMOTIO pred devojkom: Kada čujete šta joj je poklonio – šokiraćete se

Ovaj poklon je nadmašio sve ostale na listi najgorih darova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:HBRH/ Diyan Nenov / Alamy / Alamy / Profimedia, Ilustracija

Sezona davanja poklona je blizu, što znači da je vreme da počnete da tragate za darovima koji će obradovati vase najmilije. Činjenica je da vam po pitanju toga šta izabrati za voljenu osobu ne mogu pomoći tuđi saveti. Ipak, iz slučaja ove devojke zaključićete šta nikako ne bi trebalo da poklonite nekome!

Naime, jedna anonimna žena podelila je svoju ispovest na Reditu i otkrila koliko se razočarala kada je otvorila poklon od svog dečka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na ovom forumu je najpre bilo postavljeno pitanje: “Koji je najgori božićni poklon koji ste ikad dobili? Ispod njega počeli su da se nižu najrazličitiji komentari. Naime, ljudi su dobijali olovke, paste za zube, vitamine…Međutim, jedan poklon je nadmašio sve ostale!

Jedna devojka je rekla da joj je dečko sa kim je izlazila poklonio stvari koje je već koristio.

– Izlazila sam sa jednim momkom nekoliko meseci. Kada sam došla kod njega shvatila je da je zaboravio da mi kupiopoklon, ali mi je ipak uručio dve upakovane stvari.

Dok je odmotavala prvi paket, videla je da je to časopis o MMA koji je, očigledno, pročitan..

– Bila sam… zbunjena. Ne volim MMA. Ni malo. Niti sam ikada izrazila interesovanje za to.

Nastavila je i počela da otpakuje drugi poklon.

– Pokušavajući da nastavim dalje, ljubazno sam mu se zahvalila, spustila časopis i ponovo se fokusirala na sledeći poklon – otvoren DVD “Forest Gamp”. Nemojte me pogrešno shvatiti, Forrest Gamp je solidan izbor. Osim što sam već posedovala DVD Forrest Gamp, a sada sam odjednom postala ponosni vlasnik druge kopije koja je izgledala korišćeno – zaključila je ona.

A koji je najgori poklon koji ste vi dobili? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar