Pre 14 godina je sve nasmejao: Dragan vodi BURAN život, o njemu bruji selo, a ovako izgleda danas (FOTO)

Gotovo da ne postoji osoba u našoj zemlji koja nije odgledala ovaj čuveni snimak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Printscreen/Youtube

Davne 2007. godine, video snimak koji je osvanuo na Jutjubu zasmejao je čitavu Srbiju, a u njemu je glavnu ulogu imao šegrt kovača po imenu Dragan Petrović Gera. Kako je vreme promicalo, i kako je snimak svakodnevno dobijao sve više pregleda, tako je i Gerina popularnost preko noći rasla.

I danas, posle dugih 14 godina prepričava se ovaj simpatičan snimak koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ipak, malo kome je poznato kako Gera izgleda danas!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, prema saznanjima medija, ovaj mladić se od tada oženio čak dva puta, a sudeći po sadržaju na njegovom profilu, radi kao automehaničar.

Gera trenutno, čini nam se, živi u Kragujevcu, zajedno sa svojom devojkom. U izjavi za jedne medije pre nekoliko godina, nekada mladi kovač priznao je da je prevario prvu ženu, sa kojom ima dvoje dece. Ispričao je i da je zbog toga nastao veliki skandal u njegovom selu.

Sudeći po njegovom Fejsbuk nalogu i dalje je zadržao onu dozu humora i šarma.

Podsetimo, Gera je u čuvenom klipu govorio o svakodnevicu u kovačkoj radionici, o tome kako žene reaguju na kovače, a i kako gazdarica Milkica pravi najbolju kafu.

Devojke više vole picane od garavih momaka koji vredno rade, ali kad se doteramo, može i da se sredi neki pos’o – rekao je tada Gera.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar