Pojavio se snimak: Evo kako je Piksi objasnio Mitroviću da neće početi utakmicu protiv Portugala (VIDEO)

"Opet kažem, neko od igrača bi se ljutio, rekao bi što ne igram, vidi ovaj me ne stavlja"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Fudbalska reprezenatcija Srbije je pobedom nad Portugalom obezbedila direktan plasman na Svetsko prvenstvo, a junak trijumfa bio je najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima Aleksandar Mitrović.

Najveće iznenađenje za protivnika, ali i mnoge navijače Srbije bilo je izostavljanje Mitrovića iz startnih 11. Ipak, to se ispostavilo kao pun pogodak, a kako je kasnije selektor pojasnio, imao je razgovor s napadačem Fulama u hotelu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Razgovarali smo i rekao sam mu nešto što je on potpuno razumeo i prihvatio naravno moju odluku bez ikakvog pogovora. Iako je rekao da može i da je spreman – objasnio je selektor kako je ubedio Mitrovića da ostane na klupi, a sada se pojavio i snimak tog razgovora.

– Ja sam mu objasnio vrlo čisto i iskreno i rekao sam mu da u toj nekoj formaciji u tom nekom sistemu bolje će biti da ovako počnemo utakmicu. I rekao sam mu da prvo poluvreme je potpuno nebitno i ne rešava ništa. Da je drugo poluvreme period kada će se sve rešiti. Ti budi spreman za drugo poluvreme jer ćemo tu overiti vizu za Katar. I ispalo je tako – dalje je objasnio Stojković.

– Opet kažem, neko od igrača bi se ljutio, rekao bi što ne igram, vidi ovaj me ne stavlja… Ali zaista ta komunikacoija naša ne samo sa njim nego sa svima je na visokom nivou. Ono što je najvažnije oni mi veruju, uspeo sam da ih ubedim da mi veruju – dodao je selektor Srbije.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar