Nesvakidašnja klasika: Rasprodat spektakl čuvenog violiniste Alekseja Igudesmana

Superstar muzičke komedije predstavlja urnebesnu parodiju na Betovenove kompozicije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Aleksej Igudesman
printscreenYouTube

Beogradska filharmonija i čuveni violinista Aleksej Igudesman, superstar klasične muzike, spremni su za najluđu svirku i dva novogodišnja koncerta koji će se održati 26. i 27. decembra na Kolarcu, najavili su iz Filharmonije.

Svetska premijera programa “Betoven i još ponešto” predstavlja urnebesnu parodiju na stvaralaštvo čuvenog kompozitora i priliku da se publika zabavi, ali i uživa u čuvenim numerama na drugačiji način.

Violinista će i dirigovati orkestrom, a ovoga puta predstavlja specijalnu gošću, famoznu Kler Vels koja će pevati i pokazati muzičke vratolomije na violini i klaviru, a specijalno za Objektiv, muzičar je najavio i da će ona i da repuje.

Srećnici koji su na vreme kupili kartu za najveselije koncerte Beogradske filharmonije, između ostalog će čuti Igudesmanovu verziju čuvene Pete simfonije i i to interpretiranu kroz fank, latino ili sving varijantu.

“Još ponešto” iz programa odnosi se, između ostalog, na “Fantaziju Šerloka Holmsa”, muziku iz kultnih “Petparačkih priča”, pa čak i “Boratovu svitu” u kojoj će se orkestar pretvoriti u hor i cela publika je pozvana da peva.

Najveseliji nastupi filharmonijskog orkestra tradicionalno oduševljavaju publiku i privlače veliku pažnju, pa su ulaznice davno rasprodate.

Međutim, sto karata za stajanje će biti u prodaji za oba koncerta sat vremena uoči nastupa, odnosno od 19 časova na blagajni Kolarca.



Izvor: Objektiv, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar