Majka Lejdi Gage otkrila STRAŠNU ISTINU: “Depresivna je od detinjstva, a ZLOSTAVLJANA jer je jedinstvena”

Nijedan put velike zvezde, poput Lejdi Gage, nije lak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Iako je danas jedna od najpopularnijih pevačica 21. veka, čiji albumi i mnogobrojni hitovi oduševljavaju slušaoce širom sveta, Stefani Džoana Angelina Germanota, poznatija kao Lejdi Gaga (35), nije oduvek bila cenjena zbog svoje ekscentričnosti i jedinstvenosti koja je, svakako, sinonim za sve što je do sada u karijeri radila.

Sasvim suprotno, prema rečima majke slavne pop pevačice, depresija i anksioznost su tokom odrastanja bili svakodnevnica pevačice, jer su je, kako objašnjava, vršnjaci tokom tinejdžerskih dana zlostavljali upravo jer je bila drugačija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I pored toga što je imala privilegovano i za mnoge, idelano odrastanje u bogatoj gradskoj četvrti Aper Ist Sajda, Lejdi Gagina majka, Sintija Germanota, ističe da je njena ćerka proživela jako težak period odrastanja kada je bila ugnjetavana od strane svojih vršnjaka zbog svoje jedinstvenosto.

– Moja najstarija ćerka Stefani počela je u mladosti da se bori s problemima mentalnog zdravlja, uključujući depresiju i anksioznost. Ti problemi su bili rezultat neljubaznosti i maltretiranja njenih vršnjaka s kojima se suočavala zbog svoje jedinstvenosti. Koliko god da je ovaj period bio bolan za nju, uvek je bila otvorena i iskrena oko svojih iskustava. Kada je na početku karijere počela hrabro da deli svoje priče na pozornici, povezala se s mladim obožavateljima koji su doživljavali iste stvari kao i ona. Ovi razgovori su nas podstakli da osnujemo fondaciju ‘Born This Way'” – ispričala je Sintija.

FOTO: Profimedia

Međutim, ovi dani su, kako ističe Sintija, sada daleko iza njih, pa je danas ona ponosna na svoju 35- godišnju ćerku i slavnu pop pevačicu koja je uspela da se izbori za svoje mesto pod zvezdama i napravi neviđeni uspeh, ali i što je pronašla način da svu bol koju je osetila iskoristi tako što će pomoći drugim ljudima koji se sada susreću sa istim problemima preko fondacije koju je osnovala.

– Svaki dan u fondaciji radimo na podršci mentalnom zdravlju mladih ljudi kako bismo stvorili ljubazniji i hrabriji svet. Kroz naše istraživanje i razgovor s mladima, spoznali smo da postoji neraskidiva veza između ljubaznosti i mentalnog zdravlja, te prepoznajemo potencijal i neposredan uticaj koji dela ljubaznosti mogu da imaju u većim razmerama. Ranije ove godine sproveli smo istraživanje na više od 2.000 mladih ljudi, u dobi od 13 do 24 godine, koje je otkrilo neosporne načine na koje ljubaznost doprinosi mnogim aspektima mentalnog zdravlja, od pomaganja mladim ljudima da se osećaju sigurno, samopouzdano i manje usamljeno do sprečavanja suicida, navodi Sintija i zaključuje da većina mladih kaže da se sa okruženosti ljubaznošću poboljšava njihovo mentalno zdravlje.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Blicžena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar