Neverovatan čovek, pravi vitez: Ovako je čuveni ruski novinar najavio predsednika Vučića

Vučić je u intervjuu govorio o predstojećem sastanku sa predsednikom Vladimirom Putinom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je veliki intervju čuvenom ruskom novinaru Vladimiru Solovjevu, koji će biti emitovan pre njegovog susreta sa Vladimirom Putinom.

Solovjev, koji vodi i popularni jutjub kanal, objavio je i najavu u kojoj je nekonvencionalno, ali pohvalno govorio o predsedniku Vučiću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Predsednik Vučić se ozbiljno pripremio. Sve u svemu on je neverovatan čovek. Uči ruski jezik, interesantno govori… Otvoren je čovek, mnogo voli svoj narod i svoju zemlju, Pravi čovek. Pri tome je pozamašan, visok je dva metra, krepak, kao neki bogatir (ruski vitezovi iz srednjeg veka) – rekao je Solovjev.

Vučić o situaciji na Poljsko-Beloruskoj granici: “Nadam se da će kriza konačno biti rešena” 

Vučić je u intervjuu govorio o predstojećem sastanku sa predsednikom Vladimirom Putinom i temama o kojima će razgovarati sa njim.

Tu je pre svega mislio na energetsku krizu u Evropi, cenu gasa i povećanje obima snabdevanja.

– Ovoga puta imaćemo mnogo konkretnih stvari o kojima ćemo razgovarati. Pored političke agende, nešto mogu da kažem, a ostaviću nešto za razgovor jedan na jedan. Rekao bih da je pitanje svih pitanja ovde u Srbiji – gas – rekao je Vučić.

Vučić je takođe potvrdio i još jednom jasno rekao da Srbija nikada neće uvoditi sankcije Rusiji, po bilo čijem zahtevu, prenose Novosti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar