Skandal u Hrvatskoj: Fudbaler pred meč godine proziva selektora pesmom “Zabranjenog pušenja” (FOTO)

Hrvatski mediji tvrde da je ova poruka upućena selektoru Daliću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Reprezentacija Hrvatske mora da pobedi Rusiju u Splitu, kako bi obezbedila direktan plasman na Svetsko prvenstvo. U čitavoj zemlji vlada euforija, jer navijači smatraju da su kvalitetniji od gostiju koji su trenutni lideri grupe, ali nije sve sjajno za Hrvate.

Selektor Zlatko Dalić za novembarske obaveze nije pozvao Rebića, a Ante je objavom na društvenim mrežama stigao u centar interesovanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ofanzivac je uz svoju fotografiju napisao jedan stih sarajevske grupe “Zabranjeno pušenje”, a mediji iz Hrvatske smatraju da je bio ciničan i prozivao Dalića.

– Čovek si čudan, al duhovit – napisao je Rebić na Instagramu.

Hrvatski mediji tvrde da je ova poruka upućena selektoru Daliću i da je fudbaler Milana na ovaj način želeo da prokomentariše odluku Zlatka Dalića da ga ne pozive u nacionalni tim pred ključne mečeve za plasman na Mundijal. Podsetimo, Rebić je pravio određene probleme na Evropskom prvenstvu, a posebno mu je zamereno što je tokom jednog važnog napada hrvatskih protivnika ovog leta on vezivao pertle na totalno drugom delu terena, posle čega su Hrvati primili gol.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ante Rebić (@anterebic)

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar