Tužna ispovest zvezde “50 nijansi sive”: Reditelj je NJOJ uništio život, dok je Holivud samo ćutao

Dakota Džonson progovorila je o životu svoje poznate bake

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Tipi Hedren je, priča Džonsonova, bez obzira na sve ostala jedna od najhrabrijih žena koje poznaje, iako joj je „karijera patila jer je rekla – ne”.

Zvezda „50 nijansi” Dakota Džonson progovorila je javno o svojoj poznatoj baki Tipi Hedren (majka njene majke, Melani Grifit) te tome kako joj je Alfred Hičkok uništio karijeru, jer nije želela da spava sa njim. Njena ispovest u okviru jednog podkasta ubrzo je postala i jedna od glavnih tema razgovora, pošto do sada nije bilo poznato to koliko je filmska diva delila poslovne priče s porodicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ona je uvek bila iskrena, hrabra, verovala je u sebe i stajala iza svake svoje reči. A Hičkok, on je uništio njenu karijeru, jer nije htela da spava s njim. To je bio teror, šta je on radio. I nikad mu se nije skretala pažnja – tvrdi Džonsonova u „Awards Chatter-u”, ali ovo nije baš prvi put da tako nešto „izlazi pred publiku”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dakota Mayi Johnson (@dakota_stories)


Naime, Tipi je u svojim memoarima koje je objavila 2016. pisala o tome kako ju je Hičkok napastvovao za vreme snimanja filmova „Ptice” i „Marni”.

– Nije bitno u kojoj si branši, nedopustivo je da se ovako nešto dešava. Posebno mi je teško da pričam na ovu temu jer je u pitanju moja baka. Neko je iskoristio ženu koja je moja baka… Ona je i prema meni i mojoj mami uvek bila sjajna. Uvek nas je savetovala da neke stvari ne prihvatamo, ma ko da je u pitanju i ne bi birala reči. I još uvek je prava filmska diva – nastavila je Dakota.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar