Bila joj je SLUŽAVKA, a sada joj drži venčanicu: Ceo svet danas BRUJI o fotografiji Paris i Kim (FOTO)

Kim Kardašijan pre rijalitija i snimka koji ju je proslavio, bila je samo spremačica i drugarica bogate naslednice Paris Hilton

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Vest da se jedna od najbogatijih žena sveta, naslednica čuvenog lanca hotela “Hilton” Paris udala odjeknula je u svim medijima.

Slavlje koje je održano na privatnom imanju u Los Anđelesu, šira publika će imati priliku da pogleda i kao seriju od trinaest epizoda, jer je Paris izrazila želju da ljudi širom sveta imaju uvid u njen najsrećniji trenutak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da je sve proteklo u najboljem redu i više od toga, ne sumnjamo, Paris je mesecima pripremala slavlje a čak jedanaest puta se presvukla. Pored mnogobrojnih zvanica pojavila se i najpopularnija rijaliti zvezda na svetu, Kim Kardašijan- sada uzor mnogim devojkama širom sveta, vlasnica mnogobrojnih modnih i kozmetičkih linija, bivša žena Kanje Vesta, najpopularnija od sestara Kardašijan-Džener, neko od koga je potekao izraz “starleta”, a nekada Parisina drugarica koja joj je slagala ormar i uzimala stare stvari ili kako bi mnogi strani mediji rekli njena “služavka”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim je objavila fotografije sa slavlja, a komentari na fotografiju kada joj pridržava veo, podsetili su mnogobrojne fanove širom sveta na period kada joj je to bilo jedino zaduženje, pa su se mnogi i našalili, kako će možda baš od nje da pozajmi venčanicu za svoje sledeće venčanje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar