“Danima se NISAM kupao i SMRDEO sam”: Popularni glumac šokirao je svetsku javnost izjavom

Glumac Benedikt Kamberbeč je u jednom intervjuu otkrio detalje pripreme za ulogu u predstojećem filmu 'The power of the Dog'

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/PrintScreen/YOutube

Posao glumca vrlo često ume da bude jako naporan, brojni glumci tokom priprema za svoje uloge prolaze kroz neverovatne stvari, te se potpuno poistovete sa likom koga tumače zbog što bolje interpretacije istog. Britanski glumac Benedikt Kamberbeč prošao je neverovatan put, kako bi od čoveka modernog doba došao do vlasnika ranča iz 1920. godine.

Naime, on tumači pomenutog vlasnika ranča Fila Burgenka u ostvarenju ‘The power of The Dog’, a kako bi čitava priča bila što autentičnija Benedikt se potpuno poistovetio sa čovekom koga tumači, a čak je i od režisera dobio neverovatne zahteve, koji su dodatno uticali na autentičnost priče.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Motane cigare, bez filtera, pokušaj za pokušajem… Jedna za drugom. Kad morate toliko da pušite stvarno je odvratno – ispričao je britanski glumac za magazin Eksvajer.

Zbog potreba snimanja naučio je da cigaretu mota jednom rukom, jer je tako bilo opisano u romanu koji se ekranizovao. Zbog uloge glumac je takođe naučio stvari koje mu nikada ne bi pale na pamet. Kako bi dosledno prikazao rančera iz Montane, morao je da kuje, pravio je potkovice kao poklon režiserki Džejn Čempion, a pravio je čak i minijaturni nameštaj od drveta.

No, ono što mu je najteže palo bila je činjenica da je bio prinuđen da se baš kao i lik koga tumači, ne kupa.

– Želeo sam sloj smrada na sebi. Želeo sam da dam do znanja ljudima da smrdim. Želeo sam da to svi osete. Doduše bilo je to poprilično teško, nisam bio takav samo tokom probi. Izlazio sam takav napolje, družio se sa Džejninim prijateljima. Takođe me je čistačica u zgradi u kojoj živim poprilično izveđala.

Za kraj, glumac je otkrio da se nije odazivao ukoliko bi se neko zbunio te ga nazvao pravim imenom, što dovoljno govori o njegovoj metodičnosti i predanosti poslu koja danas ne krasi veliki broj glumaca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar