Zakazan novi skup protiv murala Ratku Mladiću – Vulin: Ne dam da krše zakon i da se sukobljavaju na ulici

Dodao je da taj posao i radi, maksimalno nepristrasno, pošteno i u skladu sa zakonom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je sinoć da policija ima saznanja da je za ponovo zakazan skup onih koji se zalažu za uklanjanje murala Ratka Mladića, ali da takav skup u skladu sa zakonom nije prijavljen policiji.

– Ali ako policija ne bude tu i ne zaštiti sve, ako ne bude unapred pogađala šta oni žele a šta ne, mi ćemo biti krivi – rekao je ministar Vulin sinoć u emisiji Prva tema televizije Prva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ministar je istakao da zakon, koji propisuje da postoji obaveza prijave skupa pre njegovog održavanja policiji je jednak za sve.

Ministar Vulin je sinoć dodao da je putem društvenih mreža najavljeno da će se u Beogradu kršiti zakon, kao što je kršen i u utorak.

– Ne dam ni desnici ni levici, kako god da ih nazovete, ne dam im da krše zakon i da se sukobljavaju na ulicama. To je moj posao, a da li će opstati mural ili ne, pustite komunalnu inspekciju, policija sa tim nema ništa – naglasio je ministar Vulin.

– Ono što se mene tiče i što me se ticalo od početka ovog cirkusa koji se nepotrebno i sa zlom namerom napravio, jeste da ljudi na ulicama budu bezbedni. Moj posao je da zaštitim i one koji su za mural i one koji su protiv i da ne bude ni jedne razbijene glave, zapaljenog automobila, da niko ne bude opljačkan, da na ulicama Beograda ne gledamo krv. To je moj posao” – istakao je ministar Vulin.

Dodao je da taj posao i radi, maksimalno nepristrasno, pošteno i u skladu sa zakonom.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar