“ZLA PRIČA” iz elitne beogradske gimnazije: Ono što su učinili jednom đaku iznerviralo je mnoge

Kada ga je razredna pozvala, on je spavao, a svakako nije bio u Beogradu, jer je otišao kući da mu majka opere stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Matematička gimnazija

Pre nekoliko godina na društvenoj mreži Tviter proširio se status koji je mnogima je izmamio suze. U pitanju je bio kratak tvit o dečaku iz jedne beogradske gimnazije kojeg su drugari nasamarili pa nije otišao na ekskurziju sa njima.

Poslednjih godina dečija surovost prevazilazi svaku meru i sve je više slučajeva da se deca udružuju u grupe ili klanove kako bi naudili nekom slabijem. Ovoga puta nije bilo batina i loših reči, već se desilo to da je jedan dečak ostao kod kuće, umesto da ode na ekskurziju, zbog neslane šale svojih drugara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Učenici jedne elitne beogradske gimnazije su “ložili” drugara iz provincije da se na ekskurziju u Grčku kreće u nedelju u 4 časa. Otišli su u subotu. On se nije pojavio. Verovao im je – napisala je jedna žena na Tviteru.

Kada ga je razredna pozvala telefonom, on je spavao, navodno je prema rečima ove žene otišao kod roditelja da se spremi i da mu majka opere stvari.

– Gajimo monstrume, šokirana sam još od juče kad čuh priču. Sad razumem potpuno moju decu koja neprestano ponavljaju “Ne možes ti da shvatiš kakva su tamo (u gimnaziji) deca. Tužna sam – napisala je ona u komentarima.

Nakon ovog tvita svi su zastali i zamislili se, niko ne može da poveruje da deca mogu biti tako zla, a negativni komentari su se samo nizali.

Ipak mnogi nisu poverovali u ovu priču i pomislili da je lažna, žena je u nekoliko navrata spomenula da je istina i da svi koji joj ne veruju, to i ne moraju.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Telegraf

Komentari (3)

  1. Deca rodjenih Beogradjanina .Teske seljacine .Poreklo im je od robova i nadnicar koji su dosli u Bg da rade za nadnicu.Neki dosli sa Titom iz nekih divljih krajeva.Sad se ponasaju kao da imaju poreklo kao Japanski car.Dete iz provincije je uspeo da dodje u tu gimnaziju zbog znanja i pamet,ali je dobar po naravi.Ovi olosi su uspeli jer su im roditelji sredili.Ali ima boga.kada dodju ovamo ,onda su dodjosi ,niko i nista.Ima nas ovde sa duzim poreklom nego oni u BG.

    Odgovori

Ostavite komentar