Majka Danijele Štajnfeld DEMANTOVALA rođenu ćerku? Novi detalji glumičinog odlaska u SAD

Iz iskaza je zaključeno da je policija pitala Danijelinu majku o vrsti vize sa kojom je Danijela otišla u Ameriku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Danijela Štajnfeld je u svojoj izjavi rekla kako ona spada u “odliv mogzova”iz Srbije, a njena majka, Marija Štajnfeld, u policiji je izjavila da joj je ćerka otišla za SAD sa turističkom vizom.

– U Ameriku sam otišla preko imigracionog programa za talente – izjavila je tada Danijela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marija Štanfeld opovrgla je navode svoje ćerke, u službenom iskazu koji je dala inspektorki, tokom predistražnih radnji izjavivši da je njena ćerka u Ameriku otišla sa turističkom vizom.

Branislav Lečić je pre nekoliko dana javno rekao da pouzdano zna da je Danijela Štajnfeld otišla u Ameriku sa turističkom vizom.

Ovaj podatak je proveren. Znam pouzdano. Osim što ne postoji “imigracioni program za talente” i što imam saznanja da je otišla sa turističkom vizom, a ostala kao imigrant ili azilant, takođe je njena majka potvrdila u predistražnim radnjama u policiji da je Danijela otišla sa turističkom vizom, kod tetke u Ameriku, a da ne zna kada je tražila boravak – rekao je Branislav Lečić.

Iz iskaza je zaključeno da je policija pitala Danijelinu majku o vrsti vize sa kojom je Danijela otišla u Ameriku.

Mediji su pisale početkom juna, kako je, prema saznanjima koja su dobijena od nekoliko sagovornika, Danijela Štajnfeld tražila azil u Americi, na osnovu silovanja, te kako je se za ovaj korak pripremala još u Srbiji. Takođe je tada otkriveno da postoji pisani trag kako je prijavila silovanje 8. maja 2012. koje se navodno dogodilo veče pre toga, i da u istoj prijavi opis silovatelja ni po čemu ne odgovara opisu Branislava Lečića.

Podsetimo, Danijela je tada demantovala ovu priču.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (4)

  1. @Jordan: Zna "Eto!" odlicno da ne postoji nikakav imigracioni program za talente, ali zna i odlicno da narod sto je vise sludjen, ne zna u sta vise da veruje. Sad da ponavljamo da u Americi zive i vanzemaljci sigurno bi veliki broj ljudi mislio pa mozda i zive, ko zna... A to sto pise da "krcag ide na vodu dok se ne razbije" je glupost koja nema veze sa temom ali moze pomoci u sludivanju. Po toj "logici" svaki muskarac bi trebao da izbegava zene jer moze biti optuzen za silovanje. Siguran sam da je Eto! ili feministkinja ili neko ko ne voli muskarce iz nekog svog licnog razloga

    Odgovori
  2. @Eto! NE POSTOJI nikakav imigracioni program za talente. Postoji O-1 viza ("for Aliens of Extraordinary Ability") koja vam omogućuje da radite u SAD. Za tu vizu treba da aplicira poslodavac ili agent, drugim rečima trebate da imate obezbeđen posao da bi ušli u Ameriku sa ovom vizom. Nije mogla da uđe u SAD sa tom vizom ako nije unapred imala obezbeđen posao, odnosno ugovor.

    Odgovori
  3. Prvo, imigracioni program za talente ili nesto slicno POSTOJI u SAD. Pa tako im se uvalila Melanija Tramp, sto je onomad bio poprilican skandal kad je Trampika postao preCednik. A sto se tice, kako kaze Stanoje, toga da se u Srbiji zenama "veruje na rec", pa tu (bivsi) muzevi treba da sami sebe pogledaju u oci i preslisaju se zasto su neprijatnosti doziveli i cime su tome doprineli, jer krcag ide na vodu dok se ne razbije! Inace, ako misle da je lako uzeti decu i izdrzavati ih uz (mozda) minimalnu alimentaciju, ako i to dilber dika ikad plati, sto se mene tice, decu bi 'ladno dobili, pa izvol'te, trazili ste, gledajte!

    Odgovori

Ostavite komentar