Stihove je posvetio LJUBAVNICI svog KOLEGE: Pesma “Zbog jedne divne crne žene” krije veliku TAJNU

Našla se u centru skandala, a malo ko je znao da je opčinila čak dva pevača

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevač Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je na današnji dan prošle godine nakon duge i teške bolesti. Iza njega su ostale brojne pesme i nagrade iz oblasti muzike, a njegova verovatno najpoznatija pesma jeste “Zbog jedne divne crne žene”.

Ženu kojoj je pevač posvetio ovu pesmu svi dobro znamo!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, ove stihove Slabinac je napisao 1972. godine kada se vraćao sa turneje iz SAD. Kako je tada ispričao, na toj turneji je upoznao “divnu crnu ženu”. Kada se vratio u rodni kraj, mnogo je patio zbog nje.

Foto: ATAImages

U pitanju je Mirjana Antonović koja je u to vreme živela u Americi, a koja je javnosti postala poznata zbog afere sa Miroslavom Ilićem. Mirjana je rodila i sina Devina za koga tvrdi da je Ilićev, ali je on godinama odbijao da ga prizna. Šokantni detalji koje je ona iznosila i njihova sudska parničenja godinama su punile sve naslovne strane medija, a mnogi tada nisu znali da je ukrala srce i Kići Slabincu.

– U Njuorku sam upoznao predivnu ženu, poreklom s naših prostora. Sedela je u “kadilaku”, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imao sam velike planove s njom. Na koncertima bih je seo u prvi red, stao ispred nje i pevao samo njoj. Toliko sam bio opčinjen. Verovao sam da će trajati večno. Pokazalo se da nije mislila doći ovamo, a nisam ni ja mogao ostati tamo. Našla je drugog i ostavila me. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena – rekao je svojevremeno Kićo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar