Počastila se luksuznom NEKRETNINOM u Dubaiju: Tina Ivanović otkrila pravi razlog boravka u EMIRATIMA

Pevačica je za Objektiv otkrila sve detalje boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Pevačica Tina Ivanović novembarske dane provodi u toplom Dubaiju, a o tome kako se provodi tokom boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima svakodnevno obaveštava fanove putem društvenih mreža.

Iako najčešće deli fotografije na kojima pokazuje kako uživa na plaži, Tina je za Objektiv otkrila pravi razlog boravka u Dubaiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, kako nam je priznala, razlog ovog putovanja je, između ostalog, i kupovina nekretnine u koju planira da se useli na proleće naredne godine.

– Moj razlog za odlazak u Dubai bio je poslovne prirode, ali sam uspela i da predahnem od raznih poslovnih obaveza. U Dubai sam zaljubljena i rado ga uvek posećujem. Klima mi odgovara iako je jako toplo, meni to zaista prija i iz tog razloga završavala sam papirologiju vezanu za jednu nekretninu koju sam, po nagovoru mojih prijatelja i rešila da kupim, i u koju ću se useliti ako Bog da na proleće naredne godine – otkrila je Tina za Objektiv, a potom istakla da je boravak u ovoj zemlji iskoristila i za snimanje spota.

– Naravno, kad sam već tamo bila iskoristila sam priliku da sa svojom ekipom snimim spot za još jednu pesmu, a u planu je još jedna pesma. Kada to sve završim, “bacam” se na posao što se tiče nastupa koji neće biti kao pre, već nesto sasvim novo – planiram da napravim “Show Tina” sa plesačima, pirotehikom, u 4 celine i u trajanju od 2 sata sa mojim hitovima i meni dragim pesmama mojih kolega… Već uveliko radim na tome i verujem čim se smiri epidemioloska situacija da ćemo krenuti sa probama – istakla je pevačica.

Nismo mogli a da ne primetimo da Tina na fotografijama izgleda bolje nego ikad, pa nas je zanimalo na koji način u petoj deceniji uspeva da održi savršenu liniju.

– Kako se ono kaže – iza svake uspešne žene stoji jak muškarac… Dok je meni Zvezdana i linija će biti tip top! – kroz osmeh nam je rekla Tina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar