“Dolazio nam je na SLAVU”: Majka Malčanskog Berberina progovorila o jezivom ZLOČINU njihovog kuma (FOTO)

Ovaj put je glavni junak još jedne gnusne priče kum Jovanovićeve porodice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Privatna arhiva, Printscreen

Još jednom je selo Malča u žiži javnosti. Ovaj put to nije zbog Ninoslava Jovanovića (47), zvanog Malčanski Berberin, kome je nedavno potvrđena doživotna robija zbog kidnapovanja i silovanja devojčice (12).

Ovaj put je glavni junak još jedne gnusne priče kum Jovanovićeve porodice, koji se od letos nalazi u pritvoru zbog sumnje da je podvodio pedofilima svoju četrnaest godina staru ćerku. Slavica, majka Malčanskog Berberina, prvi put od kada je njen sin osuđen, a kum stavljen iza rešetaka, pokušala je da objasni kroz kakav pakao ponovo prolazi njihova porodica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako kaže, za sina ni ona, ni njen muž Dušan, a ni Ninoslavov brat ne žele ni da čuju ni da ga vide. A što se tiče njihovog kuma, u potpunom je šoku zbog pomisli da je mogao da počini takav odvratni čin.

‒ Što se tiče mog sina, odrekli smo ga se svi. I suprug i drugi sin i ja. Uopšte ne sumnjamo da je uradio ono zbog čega je osuđen. A kako i da sumnjamo kada mu je to četvrti put. Teško podnosim sve to, dobila sam šećer i pijem tablete za smirenje. Suprug i sin ne žele da čuju za njega. Ćutimo, ne pominjemo mu ime, svako to podnosi na svoj način. Na suđenja nismo mogli da idemo od sramote – izjavila je Slavica za Objektiv.

Foto: Privatna arhiva

TAJ ČOVEK NAM JE DOLAZIO NA SLAVU

A što se tiče njihovog kuma i komšije, starog 44 godine, koji je pre pet i po meseci uhapšen zbog sumnje da je obljubio svoju petnaestogodišnju ćerku i podvodio je preko Fejsbuka, Slavica kaže da „nikad ne bi rekla da će on to da uradi”.

‒ Ko bi rekao? Nije bio agresivan, nije psovao. Bio je povučen, tih, miran. Razveo se od žene koja je bila maltretirana. Mi smo porodični kumovi. Dolazio je taj kod nas ako nešto treba da zavari. On je bio majstor, kovač. Normalan je bio. Ni sa kim se nije pobio, ma nisam ga ni čula da psuje. Ponekad bi u društvu popio. Sa svima se družio, celo selo se družilo sa njim. Nije ni znao da naplati koliko treba… A što se tiče ćerke njihovog kuma, za koju se veruje da se nalazi na velikom broju slika i video-snimaka pronađenih kod pedofila tokom akcije „Armagedon”, ova žena objašnjava:

‒ Ćerka mu je bila nešto bolesna, pa ju je majka ranije vodila stalno kod lekara. Završila je osnovnu školu, pa pošla u grad na dalje školovanje. Dolazio je on kod nas na slave. Suprug i ja bismo smeli ruku da damo da to nije uradio. Ali eto… Mislim da je njegova majka znala za sve to. Ninoslav se nešto nije previše družio sa njim, ali ovaj je bio galantan i zvao ga na kafu – kazuje Slavica.

Kuća u kojoj je kum porodice Jovanović živeo:

Foto: Objektiv.rs

Piše: DANICA ĆURUVIJA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 06. NOVEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar