Sa NJIMA je bila najsrećnija: Isplivala slika Marine Tucaković sa SINOVIMA koja tera suze na oči (FOTO)

Hitmejkerka nas je napustila pre dva meseca, a danas bi slavila 68. rođendan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Naša najpoznatija hitmejkerka Marina Tucaković preminula je 19. septembra nakon duge i teške bolesti, u 67. godini života.

Poslednje dane života provela je u KBC “Dragiša Mišović”, a poslednja želja joj je bila da bude sahranjena, ne u Aleji zaslužnih građana, već pored sinovljevog tela na Novom groblju u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marinina poslednja želja da bude sahranjena pored sina bila je ispoštovana, a na Tviteru se pojavila porodična fotografija Tucakovićeve sa sinovima, koja je mnogima naterala suze na oči.

Na fotografiji vidi se mlada Marina, a pored nje su oba njena sina Miloš i Milan i njen suprug Futa.

Posetimo, pre 13 godina Marina je zatekla beživotno telo svog dvadesetčetvorogodišnjeg sina Miloša u porodičnoj kući u Beogradu, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju, a o ovom nemilom događaju hitmejkera je progovorila tek nekoliko godina kasnije:

– Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite – rekla je Marina svojevremeno za domaće medije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar