Teodori Džehverović uz jezivu fotku poručili da treba da POGINE: “IZBEZUMLJENA sam” (FOTO)

Pevačica ne može da dođe sebi od šoka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Teodora Džehverović suočila se sa veoma neprijatnom situacijom nakon što je objavila video sa jednog snimanja na kome je kao poginula i leži u lokvi krvi.

Nakon toga od jednog pratioca na Instagramu je uz ovu fotografiju dobila i poruku: “Svačija želja”, što ju je prilično uznemirilo, pa mu se javno obratila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Instagram/Printscreen/teodoradzehverovic

– Sad mi već ništa nije smešno. Do sada sam ima razumevanja na sve vaše loše komentare. Niti može svako da me voli, niti treba. Ali napisati kako je ”svačija želja” da neko pogine je mene izbezumilo, da ja ne mogu sebi upravo da dođem. Definitivno na ovu neću ostati ravnodušna, niti iskulirati, to je sve što u ovom trenutku imam da kažem – napisala je na Instagramu, a potom i objavila fotografiju dečka koji ju je prozivao.

Foto: Instagram/Printscreen/teodoradzehverovic

– Sa ovakvim stvarima se ne šali. Šala je kada ja kažem ”Ma koja Irina, Džehvy” i zbog toga me urnišete mesecima! Možete imati mišljenje kada su moje slike u pitanju, da vam je užas, odvratno, iskopirano, seljački, ali za ovako nešto ne postoji opravdanje, kraj i tačka! Toliko od mene – dodala je Teodora.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar