Ministar Udovičić: Dobro došli u Srbiju, zemlju u kojoj se sport živi i slavi!

Udovičić je istakao da je siguran da će Srbija opravdati ukazano ogromno poverenje i da će za sve biti zemlja u koju se rado vraćaju i po najboljem pamte

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izjavio je da je za Srbiju velika čast što će i naredne godine biti domaćin Svetskog prvenstva u rvanju za seniore.

Udovičić je, obraćajući se delegatima iz celog sveta koji su se okupili na Izbornom kongresu Svetske rvačke federacije, u Beogradu, uoči Svetskog prvenstva za takmičare do 23 godine, čiji će domaćin biti Srbija, rekao da će naša zemlja tako u kontinuitetu biti domaćin najboljim rvačima sveta koji su budućnost ovog sporta koji su danas okupljeni u Beogradu i onima koji su najbolji rvači sveta, naredne godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Udovičić je istakao da je siguran da će Srbija opravdati ukazano ogromno poverenje i da će za sve biti zemlja u koju se rado vraćaju i po najboljem pamte.

– Dobro došli u Srbiju, zemlju u kojoj se sport živi i slavi. Hvala vam što ste prepoznali naše zalaganje i potpunu posvećenost da iz godine u godinu postižemo sve bolje sportske rezultate, što ste nam ukazali poverenje da budemo vaši domaćini i dali priliku da još jednom pokažemo Srbiju u najlepšem svetlu i svima vama koji ste najviši predstavnici svetskog rvanja – rekao je Udovičić.

Ministar je istakao da smo ponosni na to što Srbiju danas prepoznaju svi po sportskim šampionima, ali da se tu nećemo zaustaviti.

– Cilj od koga ni u jednom momentu ne odstupamo je da obaramo rekorde na svim sportskim poljima, ali i dalje razvijamo i unapređujemo sportsku infrastrukturu i to objektima poput Multifunkcionalne dvorane koja će biti jedinstvena, jedna od najfunkcionalnijih i najlepših dvorana u regionu i u Evropi za borilačke sportove – rekao je Udovičić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar