Eva Longorija otkrila TAJNU svog dobrog izgleda, pa izjavila: “Ne mogu više da trčim, STARA sam” (VIDEO)

Jednu stvar praktikuje svakodnevno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna glumica Eva Longorija redovno dobija komplimente za svoj izgled i važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu.

Ona je sada gostovala u emisiji Elen Dedženeris i otkrila da je tajna njene vitke linij u tome što sat vremena svakodnevno skače na trambolini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jako je zabavno! I dobro je za moja kolena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trambolina je jako dobra za vas. Odlična je za moje telo – rekla je Eva.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Inače, nakon porođaja je izbacila šećer, testo i alkohol, a najčešće jede organske i sveže namirnice. Takođe, trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput kelja i spanaća. Nakon obroka, voli da pojede orahe s jogurtom, a trudi se da izbegava šećer i ugljiene hidrate.

Ipak, priznaje da uvek jedan dan u nedelji dopusti varanje, pa jede picu ili čips budući da nije ljubitelji slatke hrane. Znamo da je doručak najvažniji obrok u danu, a ona tada jede kajganu od belanaca i sveže voće. Za ručak najčešće priprema ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari.

Za međuobroke najčešće bira sveže krastavce začinjene sokom od limuna, krišku jabuke sa sirom ili maslacem od kikirikija, a voli i jogurt od vanile. Za večeru jede ribu i povrće na pari, a obožava losos.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar