Šta znači sanjati pad iz aviona? Koja je simbolika pada?

Ovo su neki od najčešćih snova, a koje je, zapravo, njihovo značenje?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
sanjati padanje iz aviona
Foto: Shutterstock

Sanjati pad bilo iz aviona, sa zgrade, litice ili sa visine predstavlja jedan od najčešćih snova. Propadanje obično sanjamo onda kada tek zaspimo, pa nas san trgne, prestraši i probudi. Gubljenje tla pod nogama spada u najveće ljudske instiktivne strahove, tako da nije ni čudo da san gde padamo predstavlja pravu noćnu moru, gde se probudimo sasvim uplašeni.

Da biste što bolje protumačili ovaj san potrebno je da se prisetite što više detalja pre samog pada. Da li ste sami skočili, da li ste slučajno pali ili vas je neko gurnuo? Da li je bila u pitanju neka avionska nesreća i vi niste imali nikakvu kontrolu nad situacijom?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve ovo vam može pomoći da što bolje rastumačite ovu čestu noćnu moru. Postoje različita tumačenja padova, a ovo su neki od njih.

Šta znači sanjati pad iz aviona

San o avionskoj nesreći je vrlo stresan i može vam ostati urezan u sećanju i pokvariti čitav dan. Vrlo je verovatno da se u realnosti nalazite u visoko stresnoj situaciji i da ste sasvim bespomoćni, pa se san u kome padate iz aviona manifestovao na ovakav način.

Takođe, sanjati pad iz aviona se tumači kao znak da u vašem životu neće ići sve kako ste planirali. Moguće je da ste uzeli preveliki zalogaj za sebe, da ste sami sebe precenili, da pokušavate da izbalansirate previše stvari i da će na kraju situacija više neće biti u vašoj kontroli.

sanjati pad iz aviona
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Trudite se da budete samostalni i da se ne oslanjate ni na koga, a podsvest vam na ovaj način poručuje da ne možete sve sami. Pad aviona, znači pad u vašoj energiji, propast bitnih planova i projekata, baš zato što niste u stanju da pružite poverenje još nekom.

Retko ko uspe zaista sam, bez ičije pomoći. Iza uspeha neke osobe se, zapravo, nalaze ljudi koji su bili tu da njen uspeh podrže. Nemojte dozvoliti da se vaši snovi sruše kao avion u avionskoj nesreći.

Šta znači sanjati opadanje kose? Očekuje vas gubitak

Razmislite koliko su vaši planovi realni i da li zaista možete toliko da se posvetite onome čemu nameravate. Preispitajte svoje mogućnosti što je to realnije moguće i pitajte osobe od poverenja za savet, kako biste ocenili da li previše očekujete od sebe.

Sanjati pad iz aviona se, sa druge strane, može tumačiti i kao vaš strah od neuspeha. Ne verujete dovoljno u sebe i izuzetno ste anksiozni da nećete uspeti u onom šta nameravate. Preplašeni ste, što vas sprečava da situaciju sagledate realno.

U oba slučaja je potrebno da se udaljite od situacije i što bolje procenite svoje mogućnostik kako biste znali da li ste na pravom putu i da li vam je potrebno da zapnete ili da se odmorite.

Sanjati da je neko umro
Foto: Shutterstock

San u kome predviđate da će avion pasti

Ovaj san se odnosi na situaciju pre samog pada, koji se još nije dogodi. Što znači da niste sanjali sam pad, već je u pitanju iščekivanje i napeta situacija. Avion ima turbulencije i oseća se panika u među putnicima.

To znači da se nalazite u opasnosti. Vaša podsvest vam poručuje da treba da pripazite na svoje fizičko zdravlje, jer ovakva vrsta sna upućuje na moguću povredu.

Šta znači sanjati da si trudna? Šta se krije iza toga?

Sanjati da dugo padate

U nekim snovima padanje nema kraja i to se uglavnom negativno tumači. To može značiti da se već neko vreme postoji nešto što vas muči, bilo da je u pitanju ljubavni život, porodica ili posao. I ta neprijatna situacija nikako ne dolazi do rešenja, što vama pravi još veću frustraciju.

To je jedna simbolika sna gde dugo padate, jer ni muke koje imate nikako da prestanu, a na vama ostane samo da iščekujete i ne možete ništa da uradite da promenite tu nelagodnu situaciju.

Takođe, sanjati dugo padanje iz aviona se odnosi na vaš socijalni status koji može biti ugrožen zbog nečega što ste vi uradili. Treba da shvatite ozbiljnost situacije i preuzmete odgovornost za sopstvene postupke i očekujete posledice, jer ako to ne učinite situacija može biti još gora.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Dugo padanje se tumači kao bežanje od problema. Skupite hrabrost i suočite se sa njima, postavite se u datoj situaciji najbolje što možete. Priznavanje greške i izvinjenje su deo iskupljenja. Drugi deo je da trajno promenite ponašanje.

Šta znači sanjati BIVŠEG dečka? Čeka vas VELIKA promena

San u kome padate u vodu

Voda u snovima se tumači kao emotivni život, tako burna voda znači da će vaše emocije u narednom periodu biti burne, a mirna voda, da se osećate stabilno i smireno.

Šta, onda, znači sanjati pad u vodu? To govori da će u vašem životu doći do velikih promena na emotivnom planu za koje baš i nećete biti spremni. Možete ući u novu vezu, sa osobom koju ste tek upoznali, možda ćete saznati da vas partner vara, da ćete morati ubrzo da se selite…

Šta god da se desi desiće se brzo, a vi nećete imati vremena da to obradite na emotivnom nivou. To može izazvati visoke nivoe stresa i neprijatne situacije. Vaše emocije će biti burne, iznenadne.

Šta znači sanjati pokojnika – Tumačenje snova

Ovim snom vaša podsvest pokušava da vas upozori i spremi na događaje koje će se desiti. No, ne brinite, šta god da se desi, izaći ćete sa tim na kraj, iako će vam za to možda biti potrebno više vremena.

Foto: ANGEL FITOR / Sciencephoto / Profimedia

Sanjati da padate u nesvest

Sanjati da pad bilo iz aviona, sa litice, sa zgrade ili čak i pad u nesvest u suštini imaju istu simboliku. Pad u svakom slučaju znači da će se desiti neka nagla promena u vašem životu.

A kako je padanje u nesvest simptom da nešto nije u redu sa zdravljem ili da ste prosto premoreni, to može značiti da vam podsvest poručuje kako vam je preko potreban odmor.

Veliki narodni sanovnik – Najobuhvatnije tumačenje snova

Verovatno previše radite ili ste previše opterećeni sa nečim što utiče na vas u velikoj meri. Morate se odmoriti i pokušati da osvestite šta se dešava, da li radite previše, da li možete da uradite nešto i promenite situaciju koja nije povolja po vas.

Padanje u nesvest može biti i simbol šoka – čućete neku vest koja će vas doslovno šokirati i nećete znati kako da reagujete.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, sanovniksanjarica.com, sanovnik.net, onlinesanovnik.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar