Džonić u pritvoru učinio UŽASNU stvar: Ovaj gest OČAJNIKA naježio je sve

Goran Džonić, tokom sahrane bio je ožalošćen i rodbini je postavio pitanje ''Ko je mogao da ubije Đokiće?''

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Vladimir Sporcic, Facebok

Goran Džonić (54), vatrogasac u penziji iz Moravca, osumnjičen da je ubio i spalio svoje rođake Gorana (57), Gordanu (56) i Lidiju Đokić (25), šokirao je istražitelje tokom saslušanja u policiji.

Za vreme saslušanja, nekoliko je puta promenio iskaz, a na kraju je odlučio da se brani ćutanjem. Policajce je navodio na pogrešne tragove i govorio im da ubica sigurno nije iz Moravca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na početku, na saslušanju je bio drzak i samouveren, a kasnije je promenio ploču pa je plakao i pretio samoubistvom.

– Inteligentne osobe prilagođavaju odbranu i alibi realnosti, odnosno, tekstovima i teorijama koji su se već pojavili u javnosti, upiru prst u druge ljude. Oni kreću bukvalno od toga šta su pročitali u medijima i što može biti realno, do potpunih izmišljotina. Svako ko smatra da je u kritičnoj situaciji, zna da mora da obezbedi sebi alibi i što logičniju odbranu – rekao je psihijatar Ivica Mladenović, koji smatra da ubica pokušava da izbegne kaznu.

ŠOK u familiji braće Jojke: “Šta nas ovo snađe, oni ne bi ubili Đokiće – ISTINA će se saznati”

Goran Džonić, tokom sahrane bio je ožalošćen i rodbini je postavio pitanje ”Ko je mogao da ubije Đokiće?”. Svima je konstantno govorio pogrešne informacije u vezi zločina, kako se ne bi sumnjalo da je on počinio trostruko ubistvo.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Srbijadanas.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar