Krenuo da ugasi ženin laptop, pa joj je na Fejsbuk profilu video užasnu PORUKU: Tada mu se srušio svet

Verovao je da se ovo nikada neće dogoditi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/KrissieMegou

Set Megu (33) iz Valdoste u SAD deset godina uživao je u braku sa suprugom Krisi koja mu je podarila i četvoro dece.

Verovao je da je došao do suštine i smisla života, potpune harmonije i sreće, a onda se tokom jedne večeri sve srušilo kao kula od karata.

Supruga mu otkrila da je pre njega imala više od 15 veza za jednu noć, a onda ga je DOKRAJČILA ovim

– Video sam da je Krisi ostavila upaljen laptop i zaspala, pa sam ustao da ga ugasim. Bio je otvoren njen profil na Fejsbuku. Sam Bog zna zašto sam imao osećaj da moram da pogledam kome je pisala i kakve su to poruke bile. Tada sam pronašao jednu posle koje sam znao da ništa više neće biti isto. Shvatio sam iz te poruke da je već duže vreme u vezi s nekim. Drugo, nije me varala sa jednim, već sa više muškaraca. Moja boginja i majka moje dece – napisao je Set na blogu “Love what matters”.

On naglašava da je kod Krisi primetio promenu još pre dve godine. Kaže da nije bila ona stara. Ostajala je na poslu i napolju sve duže, ponekad je nije bilo cele noći, ali ju je uvek pravdao pred decom.

Pokušavao je da shvati zašto ga je varala pa je razloge čak pronalazio u tome što je patila od postporođajne depresije te je počela s nekim lakšim zavisnostima.

– Ja sam bio samo momak koji je bio oženjen najboljom prijateljicom deset godina i koji je otkrio da ga ona vara sa više muškaraca. To je dovelo do kraja našeg braka. Imamo osam predivnih godina iza sebe i dve koje su bile kao iz pakla. Imali smo spokojan odnos ispunjen radošću i poverenjem. Zaljubili smo se i venčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet, krenuli u avanture, volontirali zajedno. Dobili smo četvoro divne dece, kupili kuću i imali smo izuzetno zdravu fizičku intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima – napisao je Set.

On dodaje da je sam kriv za sve jer su postojali znakovi da ga vara.

– Izbegavala je da priča gde je, a na telefonu i društvenim mrežama menjala je lozinke i zaključavala profile. Plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag preljubi na osnovu izveštaja iz banke. Znao sam da nešto nije u redu, ali sam bio dovoljno zaljubljen u ženu da verujem da ona nije takva – naglašava Set koji je sada u fazi razvoda.

– Rekla mi je da sam ja dobar čovek, ali da je ona ta koja se promenila. Rekla mi je da je pustim da nastavi sa svojim životom te da to savetuje i meni. Sada su mi deca prioritet u životu – dodao je on.



Izvor: Daily Mail

Komentari (1)

  1. Тој жени деца нису приоритет, ракао бих бар не заиста. Ко ам ја да судим. Без Божије помоћи не може се заиста бити врлини.

    Odgovori

Ostavite komentar