Dečko ne želi da spava sa mnom i kad sam se skinula gola, izbacio me je napolje, a razlog me je šokirao!

Bila je zapanjena kada je čula šta njen dečko zaista misli o njoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mlada Britanka je doživela najveći šok u životu kada je shvatila da dečko ne želi da vodi ljubav sa njom, i to zato što su joj grudi suviše velike!

– Ja imam 20, a moj dečko Džon 34 godine. Zajedno smo četriri meseca. Upoznali smo se pre mog 18. rođendana, i prilikom jednog izlaska sam onako usput prokomentarisala da sam kao mlađa želela da odem na operaciju grudi, jer moje dojke nisu iste veličine. Takođe, zbog njihove veličine sam stalno imala bol u leđima – priča ona i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Džon i ja nijednom nismo vodili ljubav, i to je počelo mnogo da mi smeta. Kada sam pokušala s njim da razgovaram o tome, on mi je, ne skrećući pogled sa televizora, nehajno dobacio da bih obavezno trebala da odem na operaciju, kao i da on smatra da su moje grudi prevelike i odvratne, i da zbog toga još nismo imali “pravi” seks – priznaje devojka.

– Kada sam mu ja odgovorila da je poslednja stvar koja mi treba da bacim nekoliko hiljada funti na operaciju, on je rekao da ima novca i da će mi platiti zahvat. Pokušala sam da mu objasnim da sam kao tinejdžerka bila nesigurna u svoj izgled, ali da sada više ne želim operaciju i da sam prihvatila veličinu svojih grudi kao sasvim normalnu stvar – objašnjava Engleskinja.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Ono što se potom dogodilo načisto me je šokiralo. Džon me je do sada video samo u brusu i par puta u toplesu. Htela sam da mu pokažem sve, i skinula sam se gola, nadajući se da će tako razumeti ono što mu govorim. Međutim, on je pobesneo, bacio je konzervu piva i nazvao me je sebičnom k….m jer ne želim da mu ispunim želju! Kada sam ja ponovila da ne želim operaciju, on me je u 10 uveče bukvalno izbacio na ulicu i ja sam morala da jurim poslednji autobus da bih se vratila kući. Dok sam sva očajna sedela u busu, on mi je sve vreme slao poruke sa ispovestima devojaka koje su smanjile grudi i koje su bile presrećne zbog toga – navodi devojka.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Malo kasnije počeo je da mi šalje ljubavne emotikone i da me zove “dušo” i “mače”. Potom je počeo da se izvinjava i da se pravda da je izgubio živce jer je popio previše alkohola, što se inače često dešava u poslednje vreme. Na kraju me je pitao da li i dalje važi dogovor za zajednički ručak koji smo planirali narednog dana – kaže ona.

Foto: Shutterstock, Ilustracija

– Iskreno, zaista ne znam šta da radim, Da li da mu pružim još jednu priliku ili da raskinem sa njim – u dilemi je Britanka.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar