Totalno ludilo Đilasovih novina! Opsednutost Vučićevim rolkama se nastavlja – napravili ANKETU (FOTO)

Opsednutost rolkama koje nosi predsednik Srbije Aleksandar Vučić se nastavlja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Totalno ludilo Đilasovih medija!

U medijima, koji su pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, opsednutost rolkama koje nosi predsednik Srbije Aleksandar Vučić se nastavlja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, dnevni list Danas, koji je pod uređivačkom kontrolom lidera SSP, napravio je anketu kojom želi da sazna zašto je Siniša Mali predsedniku poklonio rolke, a nije poput Đilasa poklonio milione saradnicima koji su tim novcem kupovali stanove, firme, kuće i skupe džipove kao što je slučaj sa njegovim bivšim vozačem Sašom Bjelićem.

Đilasovi mediji toliko su opsednuti Vučićem, da su od rolki napravili nacionalnu temu, a predsednik je dušebrižnicima koji se pitaju zašto ih često nosi, poručio sledeće:

– Ti ljudi nisu normalni! Ja nemam šta da vam kažem. Kupio mi Siniša za rođendan rolke, nikada ih u životu nisam obukao, Siniša mi kaže jedanput: “Kupio sam ti nešto, nisi nikada obukao”; daj nemoj da me smaraš s oblačenjima. I tako me je smarao tri-četiri puta, kažem: “Jesi video, obukao sam rolku”, i kaže: “E, super ti je rolka”. Tako je to izgledalo. Tako da Siniša mora da vodi računa šta će da mi kupi za sledeći rođendan. Miloše što nosiš rolku večeras, što me imitiraš? To vam govori o nečemu drugom, pokojni Tijanić je govorio: “Svako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti”, a oni se kreću u granicama – rekao je Vučić.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Đilasov “Multikom” je 2019. Bijelićevoj firmi “Ultra drajv rentakar” pozajmio 35.800.000 dinara, što je više od 300.000 evra, a više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Pitanje za đilasa: Da objasni kako je dok bio na vlasti nogom otvarao vrata od Ringier Axel Springera a vesa simović ga je po pola sata čekao ispred ulaza kao malo kuče da ga dočeka a điki je pored njega prolazio kao pored turskog groblja.

    Odgovori
  2. Naravno da im smeta vučić, kad gledaju na medijima kako kriminalci idu u zatvore a pravda će doći i do njih

    Odgovori

Ostavite komentar