Oglasila se ALBANSKA MISICA: Valentina htela da pokaže dvoglavog orla, pa je posle plakala!

Frontina Gaši tvrdi da Valentinu niko od njih nije naterao da to uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/instagram

Frontina Gaši, Mis Interkontinental Albanije, oglasila se nakon bure koju je u medijima izazvala fotografija na kojoj srpska misica Valentina Petrović sa njom pokazuje dvoglavog orla, simbol takozvane “velike Albanije”.

Naime, nakon što je fotografija isplivala u javnost, a nakon što je istu objavila upravo Frontina, javnost se obrušila na Valentinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je u svom oglašavanju poručila da se izvinjava, da je reagovala nepromišljeno i u euforiji, te da su joj devojke sa kojima je pozirala “namestile kako da stavi ruke”.

Frontina Gaši, međutim, tvrdi da Valentinu niko od njih nije naterao da to uradi.

Foto: Printscreen/instagram

– Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile – rekla je Frontina.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

– Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Foto: Printscreen/instagram

Inače, Valentina se nakon svega ponovo oglasila, objavivši fotografije na kojima sa predstavnicama Albanije i tzv. Kosova pokazuje i tri prsta, i dvoglavog orla.

Foto: printscreen/instagram

– Sve u svemu hteli smo pokazati da smo podržavali jedni druge, a nismo ulazili u dalju dubiozu. Slike sa svim znakovima postoje, kajem se, ali nisam razmišljala u tom smeru – napisala je Valentina na Instagram storiju.

BONUS VIDEO:

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar