“Iscrpljena sam, vremena mi je malo”: Milica Dabović otkrila da prolazi kroz TEŽAK period

Otkrila sa čime se suočava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/D. Milutinović

Košarkašica Milica Dabović podelila je sa svima kroz šta prolazi, a njene reči na društvenim mrežama pokrenule su lavinu komentara onih koji je prate.

– Danima posmatram ljude oko sebe i plačem, ne zato što me boli nego zato što su loši, zli naopaki, iskompleksirani, obesni isfrustrirani, ljubomorni, tužna sam zato što delim isti vazduh sa njima, pretužna sam i razočarana vremenom u kom živim a vremena mi je uvek tako malo… Živim brzo i volim ovaj život sa svim mogućim usponima i padovima. Ljude srećem, prolazim i vidim zato što moram – navela je na početku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne možeš propustiti auto ispred sebe da ti neko nazad ne svira i ne preti prstom, ne možeš otići u poštu da te neko ne vređa i vrišti na tebe ako si slučajno zaboravio da staviš masku, ne možeš uzeti drugaricu iz vrtića a da njena majka ne napravi skandal, a pritom je zovneš 10 puta i nerazdvojan si sa njom, ne možeš nešto prodati a da te cura ne izradi na najgori mogući način, i tako milion nekih situacija, a samo pokušavaš biti dobar i nasmejan u ovom svetu zla! – dodala je.

Foto: Instagram printscreen/milica.dabovic.13

– Umorna sam, konačno sam umorna i iscrpljena i treba mi malo vremena da opet shvatim koliko su ljudi različiti i kakvi sve hodamo ovim svetom! Nemojte mi zameriti ako ne odgovaram na vaše poruke jer nemam snage za to… Pustite me da odmorim dušu svoju! Hoću da se smejem i zabavljam, volim, hoću da plešem i igram! Verujem da moje godine tek dolaze i ja ih jedva čekam! Volim vas – zaključila je Milica.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar